Όταν οι επώνυμοι παρακολουθούν… ποδόσφαιρο! Φωτογραφίες

Στη μεγάλη βραδιά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι βρέθηκαν οι διάσημοι της ελληνικής showbiz το περασμένο Σάββατο και παρακολούθησαν το μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Από νωρίς το απόγευμα, εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν στο Golden Hall για να πάρουν μέρος στη μεγάλη αυτή «γιορτή» που διοργάνωσε η Heineken, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League. Η εκδήλωση ξεκίνησε με πλήθος δραστηριοτήτων, όπως τουρνουά Pro Evolution, μονομαχίες στο ποδοσφαιράκι (foosball), διαγωνισμός για το καλύτερο shoot και πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, παρέα πάντα με παγωμένη Heineken.
Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης και η δημοσιογράφος Μίνα Μπιράκου, ανέλαβαν να απογειώσουν τη διασκέδαση, δίνοντας το σύνθημα για πολλά περισσότερα δρώμενα με τη συμμετοχή του κόσμου.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την προβολή του μεγάλου τελικού, ο οποίος πήρε ξεχωριστή διάσταση χάρη στα εντυπωσιακά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε κρίσιμη φάση του αγώνα.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Ορέστης Τζιόβας, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, η Θωμαή Απέργη και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Λιάγκας

Θωμαή Απέργη

Ορέστης Τζιόβας

Δημήτρης Λαγιόπουλος

Read More

And More