Όταν οι ηθοποιοί το … ρίχνουν έξω! Φωτογραφίες

Το βράδυ της Πέμπτης, ο φωτογραφικός φακός του Tlife, βρέθηκε στο “Ελλάδος Εικόνες” και παρακολούθησε μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την Άβα Γαλανοπούλου, τον Τάσο Παπανδρέου με τη σύζυγό του, η Φαίη Ξυλά, την Βασιλική Ανδρίτσου, την Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, τον Ρήγα Αξελό και πολλούς άλλους, την μουσικοθεατρική παράσταση Cine του Παντελή Καναράκη “Τραγούδια για Φίλημα”!

/

/

Κάθε Πέμπτη ο Παντελής Καναράκης με το αστείρευτο χιούμορ του, η Σοφία Βογιατζάκη με τον μοναδικό της μπρίο και ολόκληρη η παρέα τους, διακωμωδούν με το δικό τους ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρόπο ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Μαρινέλλα, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, οι αδερφές Μπρόγιερ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφο!

Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του ’50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα, με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατιρική ματιά

Έτσι έγινε και το βράδυ της Πέμπτης, όλοι μαζί τραγούδησαν, χόρεψαν και το κέφι δεν άργησε να ανάψει! Δες φωτογραφίες!

/

/

/

/

/

/

Read More

And More