Οταν οι star μένουν με τα… εσώρουχα! Οι 10+1 πιο καυτές εμφανίσεις!

Πιο σέξυ και αποκαλυπτικές από ποτέ οι celebrities κόβουν την ανάσα του αντρικού πληθυσμού και ποζάρουν στο φακό φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους…
Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian που μας έχει συνηθίσει σε σέξυ αποκαλυπτικές πόζες φωτογραφίζεται μαζί με τις αδελφές της Kourtney και Khloe και διαφημίζει τα εσώρουχα της νέας τους σειράς ρούχων με τίτλο “Kardashian Kollection clothing line”

Δεν είναι, όμως, μόνο η Kim που τόλμησε να δείξει τις καμπύλες της στο φακό. Από την Beyonce μέχρι την Katy Perry, οι διάσημες βάζουν τα δυνατά τους και τραβούν την προσοχή.
Δες τις 10 πιο “καυτές” εμφανίσεις των stars με εσώρουχα, όπως τις παρουσίασε η εφημερίδα SUN.
1) Mel B
Πολλά μικρά κοριτσάκια θα ήθελαν πολύ να έχουν το καλλίγραμμο κορμί της 36χρονης Mel B, η οποία φωτογραφήθηκε για την προώθηση της εταιρείας UItimo.
Το έντονο χρώμα τον εσωρούχων κάνει έντονη αντίθεση με το σοκολατένιο χρώμα της επιδερμίδα της που την κάνει να δείχνει ακόμη πιο σέξυ.

2) Beyonce
Ντυμένη στα λευκά η έγκυος Beyonce είναι μια από τις πθιο ποθητές γυναίκες της ξένης showbiz. Η λήψη είναι από το τελευταίο της video clip για το τραγούδι “Best Thing I Never Had”.
Η Beyonce υποδύεται στο video μια νύφη δείχνοντας τις καλλίγραμμες καμπύλες της με τα νυφικά εσώρουχα.

3) Katy Perry
Με αποκαλυπτικά εσώρουχα εμφανίστηκε η Katy Perry στο εξώφυλλο του περιοδικού “Rolling Stone” για τον Αύγουστο του 2010. Απλή και ελκυστική η Katy πόζαρε για το δεύτερο άλμπουμ της “Teenage Dream” σε μια ρετρό φωτογράφηση.
4) Pamela Anderson
Σταθερή αξία στα sex symbols είναι η pamela Anderson που είχε ενθουσιάσει το αντρικό κοινό με τη διαφήμιση για γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ανέμελη και χαλαρή η Pamela πόζαρε με τα εσώρουχά της για το promo της Nokia.

5) Dita von Teese

Καμιά άλλη δεν θα μπορούσε να υπερασπιστεί καλύτερα το ρετρό γυναικείο στυλ από την Dita von Teese, που το 1940 ενέπνευσε τους επόμενους σχεδιαστές με τους περίτεχνους καλτσοδέτες της. Η ίδια μάλιστα πριν από 2 χρόνια κυκλοφόρησε και μια νέα σειρά εσωρούχων.

6) Victoria Beckham
Με κλασσικό στυλ και βλέμμα που καθηλώνει η Victoria Beckham πόζαρε τον Ιανουάριο του 2009 για την collection του Armani, δείχνοντς το κλασσικό της στυλ. Το καλογυμνασμένο κορμί της απέδειξε πως ακόμη και μια γυναίκα που έχει γεννήσει μπορεί με προσπάθεια να αποκτήσει ξανά τις τέλειες αναλογίες της.

7) Abbey Clancy
Λατρεύουμε αυτό το σέξυ μαύρο babydoll της Abbey, που θα κολάκευε κάθε γυναίκα. Ενώ, ταυτόχρονα, θα άφηνε και λίγα πράγματα στην αντρική φαντασία…

8) Zoe Saldana
Κομψή, απλή και σέξυ. Ο λόγος για την Zoe Saldana και την σειρά εσωρούχων του Calvin Klein, που μπορεί να κάνει πολύ ελκυστικές κόμη και γυναίκες που δεν έχουν πλούσιες καμπύλες…

9) Kelly Brook
Η Kelly Brook διαθέτει από τα πιο σέξυ σώματα του επιχειρηματικού κόσμου και δεν φοβάται να το δείξει. Η Kelly πόζαρε με σέξυ καλοκαιρινά εσώρουχα για την collection της εταιρείας Ultimo.

10) Eva Mendes
H Eva Mendes μάλλον δεν χρειάζεται να εμφανιστεί με εσώρουχα για να διαπιστώσουμε πόσο σέξυ είναι. Στην φωτογράφηση του Calvin Klein για τη σειρά εσωρούχων έδειξε πόσο εύκολα μπορεί να ξετρελάνει κάθε άντρα…

Εσένα ποια σου αρέσει;

Read More

And More