Όταν οι star πήγαιναν σχολείο! Σπάνιες φωτογραφίες

Όταν οι star πήγαιναν σχολείο! Σπάνιες φωτογραφίες | tlife.gr

Μπορεί σήμερα να είναι μεγάλοι και τρανοί και να διαπρέπουν στο Χόλυγουντ. Πως ήταν όμως, οι διάσημοι σταρ του σινεμά και του τραγουδιού, όταν ήταν μικροί και συμμετείχαν σε αθλήματα με τις σχολικές ομάδες;

Πρώτος και καλύτερος… ο Brad Pitt! Ο Brad έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές και έχει περπατήσει στο κόκκινο χαλί, αλλά πάντα αγαπούσε το μπάσκετ. Στα παιδικά του χρόνια συμμετείχε και στην Ομάδα Μπάσκετ του λυκείου του, στην περιοχή Missouri.

Ωστόσο, μπορεί ο Brad να ήταν καλός στο μπάσκετ, δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον Tom Cruise, ο οποίος δηλώνει λάτρης του ποδοσφαίρου. Ο διάσημος ηθοποιός έπαιζε στη σχολική ομάδα με πολύ πάθος μέχρι και τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο. Ο ίδιος, μάλιστα, άρχισε να ασχολείται και με την υποκριτική μετά την απομάκρυνση του από την ομάδα ποδοσφαίρου. Τότε ήταν που συμμετείχε στη θεατρική ομάδα και μετά την επιτυχία του στην παράσταση «Guys and Dolls», αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Ο Matthew McConaughey ήταν από τα πιο hot boys στο σχολείο και του άρεσε να παίζει γκόλφ και τέννις. Είχε πολλές θαυμάστριες και ήταν στην top λίστα όλων των κοριτσιών.

Με το μπάσκετ είχε ασχοληθεί στο σχολείο και ο γοητευτικός George Clooney. O διάσημος αστέρας του Χόλυγουντ πήγαινε στο Augusta High School στο Kentucky. Παρόλο που έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στα 5, ο ίδιος ήθελε να γίνει και παίκτης του baseball, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ.

Τέλος, από το χώρο της μουσικής, η διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani ήταν μια από τις καλύτερες κολυμβήτριες στο σχολείο. Η ίδια, βέβαια, είχε πει πως ξεκίνησε το άθλημα για να χάσει βάρος.

READ more