“Όταν πήγα καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά, φίλος μου σταμάτησε να μου μιλάει επειδή δεν κάλεσε εκείνον”

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του MasterChef, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς φίλος του από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR σταμάτησε να του μιλάει όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Τα συναισθήματα μετά το MasterChef είναι ανάμεικτα. Ήμουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το παιχνίδι. Όταν με κάλεσε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της σταμάτησε να μου μιλάει γιατί τσαντίστηκε επειδή κάλεσε εμένα και όχι αυτόν. Εκεί κατάλαβα πως όλα είναι παροδικά…”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε: “Μετά το MasterChef είχε προτάσεις για τηλεόραση. Εγώ δεν ήθελα να ασχοληθώ, γιατί τη φοβήθηκα την τηλεόραση. Δεν μου είχαν γίνει μόνο μαγειρικές προτάσεις, αλλά και για πάνελ. Δεν είναι δουλειά μου η τηλεόραση. Στη ζωή μου ότι έχω πει το έχω κάνει. Αυτό που θέλω είναι να έχω τη δουλειά μου, αλλά να μαγειρέψω σε μια εκπομπή. Να δω πως είναι. Θέλω πολύ να είμαι στην εκπομπή της Μενεγάκη…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Σε ποιον λες να αναφέρεται;

Read More

And More