Οι OtherView επιστρέφουν με νέο τραγούδι – Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip!

Δυναμική επιστροφή, με διεθνή συνεργασία που θα συζητηθεί, ετοιμάζουν οι OtherView! Το νέο τραγούδι του συγκροτήματος τιτλοφορείται «Wild Horses» και έχει «αέρα» εξωτερικού, καθώς το δημοφιλές συγκρότημα συνεργάζεται με δύο καταξιωμένους και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες: το διάσημο τραγουδιστή του David Guetta, Chris Willis, ο οποίος συμμετείχε και στο hit «People (Feel The Love)» του ελληνικού γκρουπ που κυκλοφόρησε το 2013 και τον Αμερικανό τραγουδοποιό και παραγωγό Curtis Richardson, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με την Jennifer Lopez και τη Rihanna!

Το «Wild Horses» θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 12 Απριλίου, από την Panik Records, μαζί με ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το αγαπημένο συγκρότημα γράφει νέα σελίδα. Πλέον, αποτελείται από τον Βασίλη Κουμεντάκο, το ιδρυτικό μέλος των OtherView και δύο νέα και ταλαντούχα κορίτσια, την Αντωνία Καούρη και την Eva Presley.

Δες αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip:

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η καινούργια frontwoman του γκρουπ, που θα προκύψει μέσα από διαγωνισμό – audition που ήδη «τρέχει».

Read More

And More