Ουρανία Μιχαλολιάκου: Όταν η Χιονάτη έγινε… λύκος – Ποια είναι η κόρη του Μιχαλολιάκου που σήμερα έβριζε (ξανά) τους δημοσιογράφους

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι η κόρη του  αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου που σήμερα θα οδηγηθεί στη φυλακή μετά την ανακοίνωση της ποινής του από το δικαστήριο. 

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν έχει μείνει στη σκιά του πατέρα της όλα αυτά τα χρόνια. Αντιθέτως έχει ισχυρή προσωπικότητα και έχει προκαλέσει πολλές φορές με την δημόσια συμπεριφορά της. Σήμερα την ώρα που ο πατέρας της έμπαινε στο αυτοκίνητό του για να πάει στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί, η Ουρανία προκάλεσε για μια ακόμη φορά βρίζοντας σκαιότατα τους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι του πατέρα της. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι παρόμοιο.

Ποια είναι όμως η 32χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου; Η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια είναι πτυχιούχος Ψυχολογία και Κοινωνιολογίας και μάλιστα πριν λίγα χρόνια όπως επιβεβαίωσε το TLIFE, εργαζόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη, που εδρεύει στην Κηφισιά.

 

 

Στο παρελθόν είχε σχέση με το στέλεχος της Χρυσής Αυγής  Αρτέμη Ματθαιόπουλο ο οποίος υπήρξε βουλευτής και καταδικάστηκε και αυτός. Με την Ουρανία έκαναν μαζί διαδικτυακές εκπομπές και έψαχναν μαζί τρόπους για να μαζέψουν ψηφοφόρους. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα η σχέση του Ματθαιόπουλου με την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον βοήθησε στην ανέλιξή του, στο κόμμα.

Δες εδώ το βίντεο 

Η Ουρανία όμως δεν προκαλούσε μόνο στην πραγματική ζωή αλλά και στο διαδίκτυο… Σύμφωνα με την εφημερίδα  “Έθνος της Κυριακής”, το 2013, η Ουρανία Μιχαλολιάκου διατηρούσε διάφορους λογαριασμούς στο twitter με περίεργα ψευδώνυμα για να μπορεί να λέει την άποψή της και να αναλύει την πολιτική σκέψη της…

Μάλιστα ένα από τα ψευδώνυμα που είχε ήταν το επικό Psychourania psycho killer δηλαδή… (ψυχοπαθής δολοφόνος) Σύμφωνα πάντα με τη εφημερίδα, το ψευδώνυμο αυτό, αποκαλύφθηκε ότι ανήκει στην Ουρανία Μιχαλολιάκου από τις έρευνες που έκαναν στα ηλεκτρονικά αρχεία οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής από τους υπολογιστές βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος. Και μπορεί ο λογαριασμός να έχει διαγραφεί αλλά τα ίχνη του έμειναν στο διαδίκτυο. Να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν διαψευσθεί αλλά ούτε και επιβεβαιωθεί.

Δες το βίντεο του newsit, την ώρα που η Ουρανία Μιχαλολιάκου βρίζει χυδαία τους δημοσιογράφους

Read More

And More