Oβελίες σε… εξωτικές παραλίες για τους πλουσίους!

Οι Έλληνες εφοπλιστές αναζητούν εναγωνίως λύση στο “μεγάλο” πρόβλημά τους… Τον προορισμό των διακοπών του Πάσχα. Κι αφού η Ελλάδα δεν είναι και πολύ της μόδας, οι εξωτικοί προορισμοί δίνουν και παίρνουν.

Όπως μαθαίνουμε από το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αν και η Ελλάδα φαίνεται να υποδέχεται την Μεγάλη Εβδομάδα με βροχές και συννεφα όλο το enfant gâté της ελληνικής “καλής” κοινωνίας θα κατευθυνθεί προς το εξωτερικό. Την τιμητική της έχει η Νέα Υόρκη που θα επισκεφθούν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Σοφία με τα δύο τους παιδιά. Μαζί τους θα ταξιδέψει και η καλή τους φίλη Ελένη Βλαχάκη. Εκεί θα είναι το επιχειρηματικό ζεύγος Θανάσηκαι Βάνα Λαβίδα, η Μαρία Κοντομηνά αλλά και η Ράνια Φιλίππου.

Το σπίτι τους στο Μαϊαμι φαίνεται όμως πως θα επισκεφθούν και ο Πάνος με την Ιωάννα Μαρινοπούλου, ενώ ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με τη γυναίκα του Αριέττα Λιβανού έχουν οργανώσει κρουαζιέρα και πεντάστερη διαμονή στις Μπαχάμες. Εξωτικό προορισμό διάλεξε και η Μάνια Λούβαρη, που θα περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά της στο Μπαλί.

Λονδίνο ψηφίζει η οικογένεια Τσάκου και το ζεύγος Δαλακούρα. Μην ξεχνάς πως το Λονδίνο είναι ένας πολύ hot προορισμός αυτή την εποχή εν όψει και του επικείμενου γάμου του πρίγκιπα William. Στην παρέα της Ειρήνης και του Παναγιώτη Τσάκου θα προστεθεί λίγο αργότερα και η Σήλια Κριθαριώτη με τον γιο της Νίκο.

Αν και η Μύκονος δεν αναμένεται να “βουλιάξει” από κοσμικούς φέτος το Πάσχα, το παρόν θα δώσουν η Ευγενία Χανδρή, ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη, ο Άγγελος και η Άντζελα Πλακόπητα, ο Ανδρέας και η Μιλένα Τσαρβλίρη και η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ένα ακόμη νησί που δεν θα βγει από το χάρτη των κοσμικών για τις “Άγιες Μέρες” είναι και οι Σπέτσες. Ο Χάρης Βαφειάς θα είναι εκεί με το σκάφος του “X Chios”, αλλά και οι Πόλυ και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου θα μείνουν στα παράλια του νησιού στη θαλαμηγό τους “Esmeralda”. Επίσης με τα σκάφη τους που φαίνεται θα γεμίσουν τη μαρίνα των Σπετσών θα είναι οι Γιώργος και Άννα Κούμπα, Γιάννης και Φλώρα Κατσαούνη και το Νάντια και Πέτρος Νικολαιδη. Στη στεριά και στο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο των Σπετσών οι κρατήσεις αναγράφουν τα ονόματα των Σάμι Φάις με την Μαρία Καλάβρια, του Νίκου και της Φένιας Βήχου, του Νίκου Βαρδινογιάννη και της Αλεξίας Αντσακλή και του Παύλου Μουνδρέα και της Μάουζης Τσαλδάρη.

Σε πιο κλασικές εξορμήσεις φαίνεται να στρέφονται η Γιάννα και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος που θα καταπλεύσουν στην Κέρκυρα με τα παιδιά τους. Ο Δημήτρης και η Τζένη Μελισσανίδη θα ξεκουραστούν στο εξοχικό τους στο Πόρτο Ράφτη. Τέλος, το Χριστός Ανέστη θα πουν η οικογένια Βωβού και ο Νίκος Αγγλούπας στην Πύλο στο πεντάστερο “Costa Navarino”!

Read More

And More