Π. Αναστασοπούλου: «Αρκούμαι μόνο στο να αρέσω στον άντρα που αγαπάω!»

Π. Αναστασοπούλου: «Αρκούμαι μόνο στο να αρέσω στον άντρα που αγαπάω!» | tlife.gr

Η γνωστή ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αισιόδοξη για το αύριο, μέσω συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό »Down Town», τόνισε ότι ο ηθοποιός πρέπει να έχει σκηνική συμπεριφορά, δηλαδή να σέβεται τους συναδέλφους του στη σκηνή, καθώς κι ότι τα media είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο στη δουλειά ενός ηθοποιού, δεν είναι όμως η δουλειά του, αποκαλύπτοντας ότι πήρε τηλέφωνο σε εκπομπή και είπε ότι θα τους κάψει τα γραφεία, όταν όλα αυτά που έλεγε το πάνελ για την ίδια ήταν ψέματα.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν έχει βαρεθεί ν’ ακούει πόσο σέξι είναι, γιατί είναι υπέροχο να αρέσεις στους άλλους, όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά εκείνη αρκείται μόνο στο ν’ αρέσει στον άντρα που αγαπάει. Αποκάλυψε πως, όταν είναι με κάποιον δεν τίθεται καν το θέμα της απιστίας, αφού αυτό θεωρείται δείγμα ανασφάλειας και παραδέχτηκε ότι κατά ένα ποσοστό, είναι ανασφαλής στις σχέσεις της, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Τόνισε ότι για να κάνεις παιδιά, κάτι που τώρα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, πρέπει σίγουρα να έχεις την ανάλογη οικονομική άνεση, από πρακτικής πλευράς και συμπλήρωσε λέγοντας: »Δεν χρειάζεται να παρατήσεις τίποτα για να κάνεις κάτι άλλο. Από δημιουργικής πλευράς, ακόμα και σ’ ένα κουτί με αλυσίδες να με κλείσεις, θα βρω τρόπο να εκφραστώ.» Η μπάντα της είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της και την αγαπάει σαν παιδί της. »Είναι ο αναπνευστήρας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Για την »επίθεση» του Χρήστου Λούλη στην Ζέτα Μακρυπούλια, η ίδια είπε: »Με ρωτάς για έναν άνθρωπο που η ιστορία του έχει δείξει ότι αρέσκεται να συγκρίνει τον εαυτό του με άλλους για να νιώθει ο ίδιος καλύτερα; Το μόνο που έχω να του πω είναι: »Συγχαρητήρια, κέρδισες, είσαι ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου». Η Ζέτα δεν χρειάζεται υπεράσπιση από κανέναν. Την απάντηση για το τι αξίζει ο καθένας μας , την δίνει το κοινό μας και οι συνάδελφοί μας. Αν εξαιρέσεις τον Λούλη, κανένας δεν έχει προσάψει τίποτα στη Ζέτα. Είναι εξαιρετική συνάδελφος.»

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε τα πάντα για να πετύχει κάτι, γιατί είναι φιλόδοξη με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, ούτε θα πατούσε επί πτωμάτων. Μυστικά της επιτυχίας για εκείνη, είναι να βάζεις, σ’ αυτό που θες να πετύχεις, όλη την καλή σου ενέργειά, τη διάθεση και την αγάπη σου. Θεωρεί τα χρήματα αναγκαίο κακό και δηλώνει ότι αυτή τη στιγμή ζει καλά, αλλά δεν αμείβεται ανάλογα με τον όγκο της δουλειάς της. Σε ερώτηση για το αν είναι εύκολο για κάποιον ηθοποιό να αποφύγει την τυποποίηση, η Πηνελόπη δήλωσε ότι »αν σε αφορά το τι λένε οι άλλοι για ‘σένα, έχεις θέμα» και συνέχισε λέγοντας: »Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στη δουλειά σου και να βρίσκεις τρόπους να εξελίσσεσαι, να αλλάζεις.» Επίσης, θα ήθελε να δουλέψει δίπλα στον Γιώργο Καμπουτζίδη, γιατί είναι σίγουρη πως θα περνούσε τέλεια σε μία δουλειά μαζί του.

Τέλος, σκεπτόμενη ότι στις μέρες μας κυριαρχεί ο ατομικισμός και τα ιδανικά αυτής της γενιάς είναι διαφορετικά από της προηγούμενης, θα πρότεινε στον κόσμο να μην φοβάται και να επαναστατήσει, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει πράγματα.

Διάβασε περισσότερα στο »Down Town» που κυκλοφορεί!

READ more