Π. Αναστασοπούλου: Έτοιμη να γκρεμίσει για να δώσει χαρά! Δες φωτογραφίες

Στο πλευρό του Σπύρου Σούλη βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και άρχισε να γκρεμίζει… με το δεξί! Η γνωστή ηθοποιός, μετά την επιτυχία στο “Dancing on Ice” επιστρέφει με το δεξί στην εκπομπή του Σπύρου.
Αύριο, η ομάδα του Σπύρου επισκέπτεται την οικογένεια Ρουμελιώτη στο Χαϊδάρι, η οποία αποτελείται από τη μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά της. Η χήρα μητέρα είναι άνεργη με αποτέλεσμα η οικογένεια να ζει με ελάχιστα εισοδήματα. Επιπλέον, ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα και ο τραγικός τρόπος που έφυγε από τη ζωή, έχει αφήσει πολλά τραύματα και στους τρεις αυτούς ανθρώπους.

Το οίκημα που κατοικούν είναι πολλών χρόνων. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι φθαρμένα, σχεδόν κατεστραμμένα και συνεπώς δεν υπάρχει καθόλου ασφάλεια, όπως επίσης ούτε θέρμανση. Ο Σπύρος Σούλης και η εκπομπή “Με το Δεξί” αναλαμβάνουν να εξασφαλίσουν στην οικογένεια Ρουμελιώτη ένα ασφαλές, λειτουργικό, ζεστό και όμορφο σπίτι.

Στην προσπάθεια αυτή θα σταθεί δίπλα τους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Μαζί με όλη την ομάδα θα συμμετέχει στο γκρέμισμα το οποίο θα γίνει σε αποκριάτικους ρυθμούς και θα βοηθήσει στη συνολική ανακαίνιση του χώρου.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More