Π. Αναστασοπούλου – Κ. Ζαρίφη: Μιλάνε για παλιούς έρωτες!

Λίγο πριν ξεκινήσουν ένα ακόμα γύρισμα για το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha “Λες και το’ ξερες”, οι δύο γυναίκες μιλάνε στο περιοδικό OK! για όλα.

Οι δύο γυναίκες παρόλο που δεν γνωρίζονταν πριν από την φετινή τους συνεργασία έχουν δέσει παρα πολύ μεταξύ τους. “Η σχέση μας είναι καρμική. Είχαμε απίστευτο ταίριασμα στα πρώτα πέντε λεπτά”, υποστηρίζει η Κατερίνα ενώ η Πηνελόπη λέει: “Νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα την Κατερίνα. Αισθάνομαι οικεία μαζί της.”

Η Κατερίνα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επίσκεψή της στον “Καφε με την Ελένη” δηλώνοντας πως δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό της να μην πάει. “Είμαι στην φάση που δεν θέλω να έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με τους ανθρώπους. Με την Ελένη όλα έγιναν με μορφή τυφώνα και δεν είχαμε προλάβει να πούμε συγκεκριμένα πράγματα για το τι συνέβη. Ήθελα να γίνει αυτή η συνάντηση“, εξηγεί η ίδια.

Σε αντίθεση με την Κατερίνα, η Πηνελόπη μπαίνει πρώτη φορά στο στούντιο μίας εκπομπής. Ωστόσο η ίδια δεν στεναχωριέται που δεν είναι σε κάποιο σήριαλ. “Μου έτυχε φέτος το τηλεπαιχνίδι και το πήρα ως δώρο, όπως και όλες τις δουλειές που μου έρχονται. Στην εποχή που ζούμε δεν υπάρχει η επιλογή“, αναφέρει.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για τους παλιούς τους εφηβικούς έρωτες! “Η εφηβεία μου όλη είναι σημαδεμένη από έρωτες. Ο δυναμισμός πάντα γοητεύει τους εφήβους. Στα δεκαπέντε μου είχα την πρώτη μου ουσιαστική σχέση, η οποία κράτησε επτά χρόνια”, υποστηρίζει η Κατερίνα. “Με τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα κάναμε μαζί ένα τατουάζ όταν κλείσαμε τα δεκαοκτώ. Γενικά με τους ανθρώπους που επιλέγω στην ζωή μου δένομαι πάρα πολύ. Είμαι μοναχοπαίδι και πάντα οι φίλοι μου είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Οπότε όλοι μου οι εφηβικοί έρωτες είναι φίλοι μου”, σχολιάζει η Πηνελόπη.

Read More

And More