Π. Δεβετζή: “Φυσικά και θα έλεγα “ναι” σε ένα δεύτερο γάμο!”

Για τον αθλητισμό, τον έρωτα, τις δύσκολες στιγμές και το ενδεχόμενο ένος δεύτερου γάμου μίλησε η Πήγη Δεβετζή και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.
Είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στη χώρα μας η ίδια όμως αποφάσισε πριν ένα χρόνο να σταματήσει την καριέρα της: “Δύσκολη απόφαση, αλλά όταν νιώθεις ότι αρχίζουν και σε πανάνε τα πόδια σου, ότι οι αντοχές σου μειώνονται, τότε δεν αισθάνεσαι καλά. Επειδή δεν μου αρέσει να χάνω, αποφάσισα τον περασμένο χρόνο να το τερματισώ την καριέρα μου και ηθέλα να φύγω με το κεφάλι ψηλά” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τι τίτλο θα έβαζε σε όλα αυτά που έχει ζήσει μέσα από την πορεία της στον αθλητισμό;
“Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις! Είναι ένας τίτλος που σκέφτομαι να τον βάλω στο βιβλίο που πρόκειται να γράψω για όλα αυτά που έζησα μέσα από τον πρωταθλητισμό.”
Αισθάνεται πιο χαλαρή εκτός στίβου;
“Διανύω μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου. Νιώθω πολύ καλά και η καθημερινότητα μου είναι τελείως διαφορετική τώρα που αποχώρησα από τον πρωταθλητισμό.”
Ακόμη, η πρωταθλήτρια αποκάλυψε αν ο έρωτας είναι η αιτία που διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της: “Η αλήθεια είναι ότι και προσωπικά εδώ και ένα χρόνο περίπου, βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένη και μαζί με το σύντροφο μου απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Νιώθω πολύ καλά γιατί δίνω και παίρνω αγάπη.”
Είναι στα άμεσα της να αποκτήσει οικογένεια;
“Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν θέλω κάποια στιγμή και εγώ να κάνω τη δική μου οικογένεια. Όμως, δεν κάνω σχέδια γιατί η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει κάνει τα δικά της σενάρια. Ζω το σήμερα και ελπίζω τα καλύτερα για το μέλλον” ανέφερε.
Θα έλεγε το “ναι” σε ένα δεύτερο γάμο;
“Φυσικά, το ότι έκανα ένα γάμο και χώρισα δε σημαίνει πως είμαι κατά του γάμου. Πάντα η σχέση με τον άνθρωπο σου παίζει ρόλο και φυσικά είναι σημαντικό να πιστεύεις ότι με το σύντροφό σου μπορείς να περάσεις το υπόλοιο της ζωής σου.”
Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της;
“Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν με έδιωξαν από το Ολυμπιακό Στάδιο και η δεύτερη ήταν πρόσφατα όταν ο πατέρας μου αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για αρκέτο καιρό.”
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More