Π.Δεβετζή: »Μου είπαν ότι το Dancing with the Stars» είναι στημένο»!

Π.Δεβετζή: »Μου είπαν ότι το Dancing with the Stars» είναι στημένο»! | tlife.gr

‘ Έπαιρνα καλά σχόλια και βαθμό επτά ή οκτώ κι αυτοί που άκουγαν χειρότερη κριτική έπαιρναν οχτώ και εννιά. Δεν κατάλαβα ποτέ πώς γινόταν αυτό», δήλωσε η φανερά πικραμένη Πηγή. Η αποχώρηση της από το παιχνίδι προκάλεσε αίσθηση.

Όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής είχαν παραδεχτεί πως εκείνη η βραδιά ήταν η καλύτερή της. Άρα δεν συγκέντρωσε πολλές ψήφους από το κοινό. Το παράξενο όμως είναι ότι το κινητό της δεν σταμάτησε να χτυπάει από εξοργισμένους θαυμαστές της που την ήθελαν μέσα στο παιχνίδι.

Η Πηγή εξομολογείται πως τις έχουν πει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και αυτή η φήμη ακούγεται πολύ στα παρασκήνια »Μου είπαν ότι ο λόγος που κάποιο παίκτες φεύγουν και κάποιοι μένουν σχετίζεται με το αν ο παρτενέρ σου έχει περάσει ή όχι από την σχολή της Galena Velikova».

Η επιτυχημένη αθλήτρια είπε πως δεν είχε καμία ανάγκη την προβολή. Συμμετείχε επειδή το shοw γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και βρήκε έτσι την ευκαιρία να δοκιμαστεί και σε κάτι άλλο. »Να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει η γνώμη της κριτικής επιτροπής αλλά του κόσμου που με ψήφιζε και που σήμερα έχει σπάσει τα τηλέφωνα για να διαμαρτυρηθεί», τόνισε η Πηγή.

Παραδέχτηκε πως ο χρόνος που αφιέρωσε στις χορογραφίες αλλά και ο τραυματισμός της στα πλευρά της κόστισαν πολύ. Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια η πρώην παίκτρια του Dancing with the Stars είπε: »Θα μείνω λίγο καιρό στο σπίτι μου να ξεκουραστώ και θα βοηθήσω την ΕΡΤ στις μεταδόσεις του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου. Μετά θα αρχίσω σιγά-σιγά την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του 2010».

READ more