P. Jackson: Προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι δεν είναι βιολογικός αδερφός της ο Prince!

Νέες θεωρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την απόπειρα αυτοκτονίας της Paris… Πολλοί λένε πως από τότε που αποκαλύφθηκε πως ο Prince δεν είναι βιολογικός της αδερφός η ψυχολογία της Paris πήρε την κάτω βόλτα. Της είπαν την αλήθεια για να μην τη μάθει σε κάποια από τις επόμενες δίκες και βρεθεί προ εκπλήξεως.

Μπορεί και οι θεωρίες για τον πραγματικό της πατέρα να είναι πολλές όμως αυτό που μαθεύτηκε για τον μεγαλύτερο αδερφό της, την έκανε να λυγίσει.

Ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε στην εφμερίδα “The Sun”: “H Paris πάντα ήθελε να πιστέψει πως ο Michael ήταν ο μπαμπάς της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ήταν πεπεισμένη, πως εκείνη και ο Prince ήταν βιολογικά αδέρφια. Πάντοτε τον έβλεπε σαν είδωλο της. Όταν έμαθε πως οι δυο τους δεν είναι αδέρφια, άρχισε η κάτω βόλτα στην ψυχολογία της”.

Η Paris αν και νιώθει καλύτερα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, θα μείνει για ένα μήνα ακόμη στο νοσοκομείο και μετά θα επιστρέψει στο ράντζο στην Καλιφόρνια με τη μαμά της Debbie Rowe.

Read More

And More