Π. Καμμένος – Ελ. Τζούλη: Βάφτισαν την κορούλα τους!

Στην Παναγία Σπηλιανή στη Νίσυρο βάφτισαν την κόρη τους Πολύτιμη- Δέσποινα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η σύζυγος του Έλενα Tζούλη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί για πρώτη φόρα τη “ θαυματουργή” Παναγιά” το 2004 και είχε προσευχηθεί να αποκτήσει μια κόρη…Το πρώτο “θαύμα” έγινε και η μικρή “τάχθηκε” στην Παναγιά τη Σπηλιανή. Το δεύτερο “θαύμα” έγινε όταν η Έλενα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας από ακατάσχετη αιμορραγία!

/

Δεκατέσσερις μήνες μετά, το ζευγάρι βάφτισε εκεί την κορούλα του, κι εκπλήρωσαν το τάμα! Το μυστήριο τέλεσε ο πνευματικός του Πάνου Καμμένου, ο πατέρας Γεώργιος που είναι ελεύθερο πνεύμα και έχει βαφτίσει και το μικρό γιο της οικογένειας Λευτέρη. Στον ρόλο του ψάλτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικόπουλος και νόνα της μικρής πριγκίπισσας, η επιστήθια φίλη του ζεύγους, Μικελίνα Κρίνκολι!

/

Το γλέντι κράτησε 2 μέρες… Από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής! Το κρασί που φυλασσόταν από τα χρόνια της γιαγιάς, η ρακή και τα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα γέμισα τις πλατείες του νησιού!

/

Το μεσημέρι του Σαββάτου στήθηκε “τσιμπούσι” στην κεντρική πλατεία. Με τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων να κάνουν την αρχή στο χορό και το κέφι να κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες!

/

Ο Πάνος Καμμένος χόρεψε χασαποσέρδικο με τον πρωτότοκο γιο του Ηλία!

/

Read More

And More