Site icon TLIFE

Π. Καμμένος – Ελ. Τζούλη: Βάφτισαν την κορούλα τους!

Στην Παναγία Σπηλιανή στη Νίσυρο βάφτισαν την κόρη τους Πολύτιμη- Δέσποινα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η σύζυγος του Έλενα Tζούλη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί για πρώτη φόρα τη “ θαυματουργή” Παναγιά” το 2004 και είχε προσευχηθεί να αποκτήσει μια κόρη…Το πρώτο “θαύμα” έγινε και η μικρή “τάχθηκε” στην Παναγιά τη Σπηλιανή. Το δεύτερο “θαύμα” έγινε όταν η Έλενα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας από ακατάσχετη αιμορραγία!

/

Δεκατέσσερις μήνες μετά, το ζευγάρι βάφτισε εκεί την κορούλα του, κι εκπλήρωσαν το τάμα! Το μυστήριο τέλεσε ο πνευματικός του Πάνου Καμμένου, ο πατέρας Γεώργιος που είναι ελεύθερο πνεύμα και έχει βαφτίσει και το μικρό γιο της οικογένειας Λευτέρη. Στον ρόλο του ψάλτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικόπουλος και νόνα της μικρής πριγκίπισσας, η επιστήθια φίλη του ζεύγους, Μικελίνα Κρίνκολι!

Το γλέντι κράτησε 2 μέρες… Από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής! Το κρασί που φυλασσόταν από τα χρόνια της γιαγιάς, η ρακή και τα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα γέμισα τις πλατείες του νησιού!

Το μεσημέρι του Σαββάτου στήθηκε “τσιμπούσι” στην κεντρική πλατεία. Με τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων να κάνουν την αρχή στο χορό και το κέφι να κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες!

Ο Πάνος Καμμένος χόρεψε χασαποσέρδικο με τον πρωτότοκο γιο του Ηλία!

© 2024 tlife.gr