Π. Καναράκης – Σ. Βογιατζάκη: Παράσταση με θέα τη θάλασσα και διάσημους φίλους στο κοινό!

Π. Καναράκης – Σ. Βογιατζάκη: Παράσταση με θέα τη θάλασσα και διάσημους φίλους στο κοινό! | tlife.gr

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Cine» του Παντελή Καναράκη που παιζόταν όλο το χειμώνα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία βρήκε καινούρια στέγη και μάλιστα με θέα τη θάλασσα! Σε γνωστό εστιατόριο του Αλίμου γίνεται ένα μουσικοθεατρικό πάντρεμα με τα “τραγούδια για φίλημα” βασισμένο σε τραγούδια και γέλιο που μας χάρισε ο ελληνικός κινηματογράφος του ’60.

Κάθε Πέμπτη θα περνάνε μπροστά από τα μάτια των θαμώνων ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, η Μαρινέλλα και όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου.

Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του ’50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη «Στέλλα» με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά.

Τα κείμενα, η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες είναι του Παντελή Καναράκη. Εκτός από τον ηθοποιός συμμετέχουν η Σοφία Βογιατζάκη και οι Γιαννά Ζιάννη, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιώργος Παράσχος, Άννα Αθανασιάδη, Ευθύμης Ζησάκης.

Δες φωτογραφίες από τους διάσημους θαμώνες που διασκέδασαν στο Ελλάδος Εικόνες!


Πρόδρομος Τοσουνίδης – Κώστας Βουτσάς με τη συνοδό του


Στέλλα Καλλή


Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – Παντελής Καναράκης – Θανάσης Παπαθανασίου


Μιχάλης Ρέππας – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – Ελένη Κρίτα


Κώστας Βουτσάς με τη συνοδό του – Ελένη Τώρου – Γιώργος Βάλαρης


Γιώργος Παράσχος – Παντελής Καναράκης – Μπέσυ Αργυράκη

READ more