Π. Κωστόπουλος: Μένει ή φεύγει τελικά από το Mega;

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τους τελευταίους μήνες σε σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το “Πρωινό Mou” και το Mega. Μάλιστα, αυτή την περίοδο που το τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς πνέει τα λοίσθια, τα όποια σενάρια για τον γνωστό δημοσιογράφο και το Μεγάλο Κανάλι όχι μόνο δεν έχουν πάψει να κυκλοφορούν, αλλά διαρκώς γιγαντώνονται.

Τι πραγματικά ,όμως, συμβαίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές και σε ποια φάση βρίσκονται οι σχέσεις τους και οι συζητήσεις τους ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς;

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, όντως μέχρι και πριν από είκοσι μέρες – κάπου εκεί δηλαδή μετά το Πάσχα – υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες ο Πέτρος Κωστόπουλος να πάρει το “οκ” από τους Megaλικούς και να συνεχίσει στο “Πρωινό Mou” και στο κανάλι και του χρόνου.

Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του καναλιού είχαν αρχίσει να σκέφτονται πως παρά τα φετινά προβλήματα, τελικά η καθημερινή εκπομπή τους τα κατάφερε να τα πάει συμπαθητικά και έχει αρχίσει να χτίζει μία σταθερή σχέση με τον κόσμο, γεγονός που τους έκανε να προσανατολίζονται προς την σκέψη ο Πέτρος να παραμείνει και το “Πρωινό” να κάνει ένα γενναίο λίφτινγκ πριν εμφανιστεί ξανά στους δέκτες μας τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Τις τελευταίες ημέρες ,όμως, το τοπίο στο Mega φαίνεται να ξανά αλλάζει, μιας και άνωθεν συζητιέται έντονα μήπως από Οκτώβρη προχωρήσουν τελικά σε μία εντελώς… brand – new και fresh τηλεοπτική πρόταση, την οποία θα έχουν δουλέψει και θα έχουν στήσει μεθοδικότατα όλο το καλοκαίρι, χωρίς φυσικά ακόμα να έχει βγει εκτός παιχνιδιού και το σενάριο του Πέτρου.

Οπως και να ΄χει, οι πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου λένε, πως ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει κληθεί ακόμα από το κανάλι και μαζί τους δεν έχει κάνει κανένα επίσημο ραντεβού και καμία επίσημη συζήτηση, ναι παρά το γεγονός ότι σε μία εβδομάδα θα έχει φύγει και ο Μάιος.

Το πιθανότερο είναι λέει ο Πέτρος να κληθεί για ραντεβού μετά το τέλος των φετινών εκπομπών του “Πρωινού Mou” ή τέλος πάντων κάπου εκεί κοντά, δηλαδή περί τα μέσα Ιουνίου.

Εννοείται δε πως σε αυτό το ραντεβού που θα γίνει δεν θα τεθεί επι τάπητος συγκεκριμένα μόνο το θέμα του “Πρωινού Mou”, αλλά και η πιθανότητα γενικότερης συνεργασίας του Πέτρου με το Mega, μιας και υπάρχουν κι εκείνες οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και θέλουν τον Πέτρο του χρόνου ανεξάρτητα με το τι θα γίνει το πρωί, να βρίσκεται στην βραδινή ζώνη του Mega με το light night show του, που τόσο του πάει.

Κάτι το οποίο αρχικά είχε συζητηθεί και για φέτος και στην πορεία “πάγωσε” η όλη υπόθεση. Είναι γνωστό πως ο Πέτρος και το Mega είχαν συμφωνήσει να βγάλει το “Βράδυ” από τον Γενάρη και μετά, μία απόφαση η οποία όμως έμελλε να μείνει μόνο στα χαρτιά.

Read More

And More