Π. Κωστόπουλος: ”Όποιοι δεν κοιτάνε τα νούμερα είναι γελοίοι!”

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ”Real Life”, Μίλησε για το Greek Idol, την Έλλη Κοκκίνου και τα νούμερα τηλεθέασης!

Σχετικά με το πόσο αυστηρός είναι, είπε: ”Είμαι πάντα καλός. Εξάλλου, δεν μπορείς να είσαι κακός σε παιδάκια 20 χρονών, που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η εμπειρία μου λέει ότι, οι άνθρωποι πρέπει να απαίρνουν τις ευκαιρίες τους και να τους υποστηρίζουμε. Εγώ υποστηρίζω τα νέα παιδιά.”

Ο ίδιος έχει ξεχωρίσει κάποιους από τους παίκτες, και για την ακρίβεια έναν άντρα και μια γυναίκα. ”Φυσικά κι έχω ξεχωρίσει κάποια από τα παιδιά. Αλλά δεν έχει καμία σημασία ποιους έχω ξεχωρίσει, γιατί, όπως είδα και πέρυσι, η ψηφοφορία του κόσμου αματρέπει τα πάντα. Ψηφοφόροι είναι πολλά μικρά κορίτσια, τα οποία εξολοθρεύουν τις κοπέλες που συμμετέχουν στο παιχνίδι κι αυτό είναι αδικία. Καμιά φορά, σκέφτομαι να ”θάψω” κανέναν για να πάρει ψήφους.”

Όσο για την Έλλη Κοκκίνου, δήλωσε: ”Για μένα η Έλλη ήταν εξαρχής αποκάλυψη! Στο live ήταν άνετη. Είναι μια όμορφη γυναίκα που γράφει στον φακό, δεν κομπλάρει.”

Τα νούμερα τηλεθέασης τον απασχολούν; Τα κοίταξε την ημέρα του live; ”Ασφαλώς και τα κοίταξα, γιατί μ’ ενδιαφέρει, όταν συμμετέχω κάπου, να έχει επιτυχία και χάρηκα πολύ.” Τα νούμερα, όμως, όχι μόνο τον απασχολούν, αλλά είναι, όπως παραδέχεται, ένα από τα μεγαλύτερα άγχη του. ”Δεν γίνεται να κάνεις τηλεόραση και να μην κοιτάς τα νούμερα. Κάθε δημοσιογράφος θέλει να κάνει το maximum που μπορεί.”

Και συνέχισε: ”Σ’ όλον τον κόσμο, τα νούμερα κοιτάνε οι άνθρωποι. Και όποιοι δεν κοιτάνε τα νούμερα είναι γελοίοι. Εκτός, αν τα κάνουν για την τέχνη ή έχουν βρει κανέναν σπόνσορα και τους τα χώνει για την εκπομπή τους. Και στις εφημερίδες, και στα περιοδικά, τα νούμερα κοιτούν, ώστε να δουν τις πωλήσεις. Εμένα, ευτυχώς, φέτος μου πήγαν… Έκανα 25 – 30%. Του χρόνου μπορεί να μου πετάξουν μαύρο, να κάνω 12% και να εξατμιστώ.”

Διάβασε περισσότερα στην ”Real Life”!

Read More

And More