Π. Λαγούτης: Παραδέχεται για πρώτη φορά την σχέση του με την Κ. Παπουτσάκη!

Ο Πέτρος Λαγούτης χαρακτήρισε με μία μόνο λέξη την σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, μίλησε για το αν ερωτεύεται βαθιά, για τις εφήμερες σχέσεις, αλλά και για τα φετίχ του!

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ερωτεύεται βαθιά: “Και τους έρωτες και τους χωρισμούς μου τους ζω βαθιά και έντονα. Είμαι άνθρωπος των άκρων, πράγμα που δεν είναι καλό, γιατί ακόμα και στην χαρά μου μπορεί να υποφέρω.”
Στην ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος όσον αφορά το τι συμβαίνει με εκείνον και την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο ίδιος απάντησε με μία μόνο λέξη που τα λέει όλα: “Συνταξιδεύουμε”
Όσον αφορά τις εφήμερες σχέσεις δήλωσε: “Το έχω περάσει αυτό το στάδιο και μάλιστα πρόσφατα. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι περνάνε από τέτοιες φάσεις και είναι φυσιολογικό. Όταν βγαίνεις από μια μεγάλη σχέση, είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα, είναι παράλογο να μπεις κατευθείαν σε μια νέα σχέση. Εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορούσα. Πρέπει πρώτα να αδειάσεις για να μπορέσεις να ξαναγεμίσεις.”
Τέλος παραδέχτηκε ότι έχει φετίχ τα δάχτυλα των ποδιών: “Μπορεί να δω μια σούπερ γυναίκα και ξαφνικά να κοιτάξω τα δάχτυλα των ποδιών της, να μην μου αρέσουν και να φύγω τρέχοντας!”

Read More

And More