Π. Λαγούτης: Τι απαντά στις φήμες για σχέση με την Κ. Παπουτσάκη

Ο Πέτρος Λαγούτης απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ακόμα, δήλωσε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του και δεν θέλει να δίνει αφορμές.
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα του “Star” ότι με την Κατερίνα Παπουτσάκη είναι φίλοι: “Αυτά δεν θα τα απαντήσω ποτέ μπροστά σε μια κάμερα. Είμαστε φίλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν το έχουμε κρύψει.”
Ο Πέτρος δήλωσε είπε ότι δεν του αρέσει αν δίνει αφορμές: “Ήμουν 10 χρόνια με μια γυναίκα, τη Μυρτώ Αλικάκη, που είναι στον χώρο και νομίζω ότι ποτέ δεν δώσαμε καμία αφορμή και αυτό θα και σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι κάτι που αλλάζει ανάλογα με το με ποιον είσαι ή με το με ποιον μπορεί να είσαι.”
Τέλος δήλωσε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του: “Προτιμώ να μην διαβάζω και να μην πολυακούω αυτά που λέγονται. Το τι κάνω στη ζωή μου αφορά εμένα και αυτούς που είναι στη ζωή μου. Η δουλειά μου είναι να παίζω στο θέατρο. Όπως δεν αναγκάζω κανέναν να έρθει στο θέατρο να με δει, δεν μπορεί κανείς να με αναγκάσει να μιλήσω ή να αναλύσω τα προσωπικά μου.”

Read More

And More