Π. Μουζουράκης: Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα δυο χρόνια σχέσης με την Μ. Σολωμού!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Πάνος Μουζουράκης μιλά χωρίς φόβο και αναστολές για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός που ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για την παράσταση “Ήρωες” στο “Σταυρό του Νότου” μίλησε για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά και τη γλυκεία σχέση του με την Μαρία Σολωμού.
“Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με “χαλάνε. Δεν έπινα τίποτα ιδιαίτερα ναρκωτικά, μόνο “τσιγάρα”. Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες. Έτσι το σταμάτησα. Ευτυχώς το αλκοόλ δεν έχει τέτοια επήρεια πάνω μου, οπότε συνεχίζω και πίνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Εγώ”.
Μιλώντας για την Μαρία Σολωμού και τη σχέση τους ανέφερε: “Για μένα είναι αυτό που περιγράφει ο Σωωκράτης Μάλαμας, σε ένα τραγούδι. Είναι “δώρο του κόσμου”. Η Μαρία είναι ένα δώρο στη ζωή μου, για κάτι που έκανα σωστά και ακόμα δεν ξέρω τι”.

/

Θέλει, όμως, κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα παιδάκι μαζί της;
“Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω παιδιά. Το θεωρώ τρομερή ευθύνη. Είναι μεγάλη αλλαγή και δεν ξέρω αν είναι μόνο καλή… Μ’ αρέσει η ζωή μου έτσι όπως είναι. Δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα το χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσω και που θα ήταν δίκαιο και για τους δυο”, ανέφερε.
Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε: “Στα είκοσί μου νόμιζα ότι θα πεθάνω και ήθελα να αφήσω κάτι πίσω μου. Εκεί κατάλαβα πόσο εγωιστική πράξη, για εμένα, είναι η τεκνοποίηση”.
Διάβασε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More