Π. Μπουγιούρης – Π. Πλάκα: Είναι αχώριστοι! Φωτογραφίες από τη νέα τους έξοδο

Αχώριστοι φαίνεται πως έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς “Στιγμές”, Πηνελόπη Πλάκα. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της πόλης και κάνουν όλο και περισσότερες κοινές εμφανίσεις.
Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που πέρασαν μαζί στη Θεσσαλονίκη και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε κοινή έξοδό τους στο Θέατρο Badminton.
Με αφορμή τη συναυλία που έγινε για να ενισχυθεί το “Σπίτι του ηθοποιού” οι δυο τους έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση. Η 20χρονη πρωταγωνίστρια που έστρεψε από την πρώτη στιγμή πάνω της όλα τα βλέμματα, φάνηκε να απολαμβάνει τη συντροφιά του Παναγιώτη Μπουγιούρη που δεν έφυγε στιγμή από κοντά της.

Αν και από την πρώτη εμφάνιση στην μικρή οθόνη, η προσωπική ζωή της Πηνελόπης έγινε πρωτοσέλιδο, με πολλούς να της χρεώνουν σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της, Κώστα Σόμμερ και Πέτρο Μπουσουλόπουλο, εκείνη φαίνεται πως βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού.
Δες φωτογραφίες από την νέα κοινή τους εμφάνιση:

Read More

And More