Π. Πετράκης: »Δεν περίμενα να κερδίσω εγώ»!

Π. Πετράκης: »Δεν περίμενα να κερδίσω εγώ»! | tlife.gr

Παρόλο που ο γνωστός ηθοποιός, Παναγιώτης Πετράκης, στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος στο »Just the two of us», όπως διαβάσαμε στο περιοδικό »People», αισθάνθηκε δικαιωμένος με το αποτέλεσμα κι όπως είπε, ο κόσμος το αγκάλιασε.

Είχε μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα, την στιγμή της ανακοίνωσής του και όταν άκουσε το όνομά του ξεχείλισε από χαρά. Βρέθηκε στο πλατό, λίγο μετά την παράσταση που συμμετέχει και πριν ανέβει στη σκηνή έκανε τον σταυρό του κι ετοιμάστηκε για να τα δώσει όλα.

Είτε κέρδιζε εκείνος είτε το άλλο ζευγάρι, θα του ήταν το ίδιο. Μάλιστα, πίστευε πως η Μαρία Μπεκατώρου είχε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει και είχε συμβιβαστεί μ’ αυτό, αλλά η διαφορά τους τελικά όπως δήλωσε, ήταν 75% έναντι 25%.

Όσον αφορά στο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα, ότι ο ίδιος είναι ζουμερό πορτοκάλι, ενώ η Μαρία λαχανάκι Βρυξελλών, ο Παναγιώτης είπε χαρακτηριστικά: »Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος με καυστικό χιούμορ. Δεν ήθελε να θίξει ή να υποβιβάσει τη Μαρία. Απλά, αναφερόταν στις φωνητικές μας ικανότητες. Η Έλενα ήταν εκείνη που με ώθησε να λάβω μέρος στο παιχνίδι.»

Τέλος, χωρίς να θέλει να προκαλέσει, όπως τόνισε, πιστεύει πως σε αυτή τη φάση της ζωής του, τα έχει όλα. Η δουλεία του παέι πολύ καλά, ο κόσμος είναι δίπλα του, ετοιμάζει μια δισκογραφική δουλειά και τα προσωπικά του είναι εξίσου καλά.

Διάβασε περισσότερα στο »People»που κυκλοφορεί!

READ more