Π. Πετράκης: Υποκλίνομαι στις μουσικές γνώσεις του Κορκολή

Π. Πετράκης: Υποκλίνομαι στις μουσικές γνώσεις του Κορκολή | tlife.gr
Ο Παναγιώτης Πετράκης αν και τρέχει καθημερινά να προλάβει τις πολλαπλές του υποχρεώσεις ανοίγει νέο «μέτωπο» ετοιμάζοντας μία δισκογραφική δουλειά. «Είναι κάτι που το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια και πλέον μόλις τελειώσει το σόου πρέπει να ρίξω το βάρος μου εκεί» δήλωσε στην Espresso της Κυριακής.
Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παρτενέρ του στο σόου «Just the Two of Us», Ελένη Φουρέιρα . «Όταν έχεις μία τόσο ωραία παρουσία δίπλα σου, φυσικά και σε εμπνέει και σε κάνει καλύτερο. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, ένα γλυκύτατο πλάσμα.».
Ενώ απάντησε σε όσους θεωρούν πως η νίκη του θα είναι άδικη επειδή είναι επαγγελματίας τραγουδιστής πως «θεώρησα ότι σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού θα συμμετείχαν άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάποια κλίση στο τραγούδι ή κάποια εμπειρία τουλάχιστον γιατί, και εμένα, αν μου είχε ζητηθεί να συμμετάσχω σε ένα διαγωνισμό μουσικής ή πλεξίματος δεν θα πήγαινα.»

Μιλώντας στη συνέχεια για την κριτική επιτροπή, αναφέρεται με θαυμασμό στο πρόσωπο του Στέφανου Κορκολή. «Υποκλίνομαι στις μουσικές του γνώσεις. Έχει παίξει ως σολίστας στις μεγαλύτερες αίθουσες μουσικής της Ευρώπης και η γνώμη του πάντα έχει μία βαρύτητα για μένα, χωρίς να απαξιώνω κανέναν από τους υπόλοιπους που πολύ καλά κάνουν τη δουλειά που κάνουν.» Αναφερόμενος στις γυναίκες της επιτροπής λέει «έχουν τη δική τους οπτική γωνία. τη γωνία ενός μέσου τηλεθεατή που το κρίνει συνολικά το κάθε τραγούδι, όχι τόσο ειδικά ως προς το τραγουδιστικό μέρος, αλλά ως μία παρουσία γενική.»
Δηλώνει ότι είναι σε καλή φάση της ζωής του αφού περνά ωραίες στιγμές με την αγαπημένη του Ειρήνη με την οποία είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, αν και προς το παρόν δεν σκέφτεται τον γάμο. «Για μένα ο γάμος είναι συνυφασμένος με την έλευση ενός παιδιού. Επειδή αυτήν τη στιγμή στη ζωή μου δεν θα χωρούσε ένα παιδί, από την άποψη ότι δεν μπορώ να αφιερώσω τον χρόνο που απαιτείται, γιατί δεν θεωρώ ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει ερήμην των γονιών του.»

READ more