Π. Πλάκα: Αποκαλύπτει στο TLIFE πώς είναι οι σχέσεις της με τον Π. Μπουγιούρη και μιλά για το νέο της ρόλο!

Είναι νέα, ταλαντούχα και σε κοιτά στα μάτια με ένα γλυκό χαμόγελο. Ο λόγος για την όμορφη Πηνελόπη Πλάκα που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω” και δηλώνει πολύ χαρούμενη που συμμετέχει σε κωμωδία, που είναι και ένα από τα αγαπημένα της είδη.
Το TLIFE συνάντησε την Πηνελόπη, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας πολλά-υποσχόμενης σειράς του Mega και εκείνη μας μίλησε για όλα. Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πώς βιώνει την κρίση, δήλωσε αισιόδοξη για το μέλλον και εξομολογήθηκε πως μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, οι σχέσεις τους φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί και δεν νιώθει άβολα που συμμετέχουν στην ίδια σειρά.

/

Πες μας λίγα λόγια για τη νέα σειρά του Mega που πρωταγωνιστείς…

“Είναι μια πάρα πολύ δυνατή σειρά ενόψει κρίσης. Έχουν μαζευτεί πολλά δυνατά ονόματα και αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο αυτήν την εποχή. Η σειρά είναι επίκαιρη και πραγματεύεται τα προβλήματα που έχει ο σύγχρονος άνθρωπος στην εποχή της κρίσης, απλώς, εδώ βλέπουμε αυτές τις καταστάσεις μέσα από μια πιο κωμική ματιά. Εμείς θέλαμε ο κόσμος να ταυτιστεί με πράγματα καθημερινά που ζει και από την άλλη να το διακωμωδήσουμε λίγο και να τον κάνουμε να γελάσει και να περάσει όμορφα. Σε αυτήν την περίοδο άλλωστε, μόνο το γέλιο θα μας σώσει”.
Ποιος είναι ο ρόλος που υποδύεσαι στη σειρά και τι δυσκολίες αντιμετώπισες;

“Ο δικός μου ρόλος είναι η Ειρήνη, η κόρη της Αριέττας Μουτούση στη σειρά. Ουσιαστικά ενσαρκώνω μια νεαρή κοπέλα που έχει στην οικογένειά της το ρόλο του σοβαρού και του ισορροπιστή. Στη συνέχεια θα δούμε ότι η ηρωίδα θέλει να ζήσει πράγματα και να ερωτευτεί, αλλά δεν το επιτρέπει στον εαυτό της, γιατί πρέπει να δουλέψει και να στηρίξει την οικογένειά της, την αλκοολική μητέρα της και τον αδελφό της”.

/

Αυτήν τη φορά σε βλέπουμε σε ένα κωμικό ρόλο. Πώς σου φαίνεται αυτό;

“Αυτός ο ρόλος είναι τελείως διαφορετικός από αυτά που έχω παίξει ως τώρα. Αρχικά είναι κωμωδία που μου αρέσει πολύ και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε αυτό το σήριαλ, δίπλα σε αξιόλογους ηθοποιούς. Θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερή μέχρι στιγμής στις δουλειές που έχω κάνει. Θέλω να ελπίζω πως θα πάνε όλα καλά και θα έχω συνέχεια στο χώρο”.

Πρόσφατα μάθαμε για τον χωρισμό σου με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Το γεγονός ότι συμμετέχετε στην ίδια σειρά, σας αγχώνει; Υπάρχoυν στιγμές αμηχανίας;
“Όχι καθόλου. Είναι ένα γεγονός που το ξέρετε όλοι πολύ καλά. Από τη στιγμή που όλα είναι καλά αυτήν τη στιγμή, είμαστε εντάξει!”

/

Πώς είσαι στη ζωή σου αυτήν την περίοδο;

“Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου αυτήν την περίοδο. Είμαι ευτυχισμένη και ισορροπημένη, έχω βρει τις ισορροπίες μου”.

Πώς βιώνεις την κρίση; Είσαι αισιόδοξη για το μέλλον;

“Δυσκολεύομαι και εγώ πολύ με την κρίση, όπως όλοι. Πιστεύω πως οι νέοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα γιατί προσπαθούν να κάνουν ένα βήμα και κάτι τους κρατά κάθε φορά και δεν τους αφήνει. Αλλά με χαμόγελο και αισιοδοξία θα τα καταφέρουμε. Έπρεπε να το περάσουμε και αυτό για να βρούμε λίγο την ανθρωπιά μας και να γυρίσουμε σε κάποιες αξίες που είχαμε χάσει. Θα δυσκολευτούμε αλλά θα μας βγει σε καλό”.

Πρόσφατα μάθαμε πως είχες και ένα τροχαίο ατύχημα. Τώρα είναι καλά τα πράγματα;
“Όλα είναι καλά τώρα. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν έγινε ευτυχώς κάτι σοβαρό και είμαστε καλά”.

/

Read More

And More