Π. Τσαρούχας: Τριψήφιος ο αριθμός των γυναικών που πέρασαν από τη ζωή του!

Π. Τσαρούχας: Τριψήφιος ο αριθμός των γυναικών που πέρασαν από τη ζωή του! | tlife.gr

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση »Ζωή ποδήλατο», σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό »ΕΓΩ», μίλησε για τα τηλεοπτικά προϊόντα και τις σχέσεις του.

Για τις εκπομπές »Just the two of us», »X-factor» και »Master Chef», δήλωσε πως είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι και κατά την γνώμη του, ο κόσμος δεν βλέπει πια τέτοιου είδους θεάματα. Ο ίδιος, δεν θα συμμετείχε σε κάποιο από τα show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, γιατί όπως είπε, δεν καταλαβαίνει την έννοια της φιλανθρωπίας. Όπως τόνισε: »Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος πέρα από φιλάνθρωπος; Πρέπει να το κάνουν μέσω τηλεόρασης; Να πάω να κάνω τι; Να παράσχω τις φωνητικές μου ικανότητες για να »φιλανθρωπίσει» το κανάλι; Αν θέλει το κανάλι να »φιλανθρωπίσει», ας στείλει τα λεφτά από τις διαφημίσεις.»

Όπως συνάδελφοί του, έτσι κι ο ίδιος, δεν θεωρεί συνάδελφό του την Ζέτα Μακρυπούλια. Είπε χαρακτηριστικά: »Ούτε και η Ζέτα μπορεί να μας θεωρεί συναδέλφους, εφόσον δεν έχουμε κάνει 45.000 φωτογραφήσεις σε περιοδικά ως μοντέλα. Πολλά πρόσωπα μεταπηδούν από τον ένα χώρο στον άλλο. Όταν περάσει ο χρόνος και αποδείξουν ότι πράγματι μπορούν να κρατούν μια θέση στον καινούργιο χώρο που διάλεξαν, τότε μπορούν να διεκδικήσουν τον »τίτλο» του συναδέλφου».

Επιπλέον, τόνισε ότι η ζωή δεν αλλάζει με τον γάμο, αλλά »με τον ερχομό του παιδιού, γιατί σε βάζει στη διαδικασία να θυμηθείς από πού ξεκίνησες και να αναθεωρήσεις πολλές φορές τον τρόπο με τον οποίο κινείσαι μέσα στο περιβάλλον σου». Ο Πασχάλης ανέφερε ότι όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίση, το ίδιο και εκείνος με την Θεοφανία Παπαθωμά. »Κάθε μέρα δοκιμάζεσαι και δοκιμάζεις. Πάντα το στραβό ελλοχεύει. Σημασία έχει πώς περνάς παρακάτω» και υπογράμμισε πως αν είχαν σκεφτεί να χωρίσουν, θα το είχαν κάνει. »Το πιο εύκολο πράγμα είναι να χωρίσεις, αλλά πρέπει να ψάξεις να δεις πού φταις προσωπικά.»

Τέλος, δήλωσε ότι ποτέ δεν κατάφερε να μετρήσει τις γυναίκες με τις οποίες έχει πάει. »Είναι ένας μεγάλος αριθμός, τριψήφιος», όπως είπε.

Διάβασε περισσότερα στο »ΕΓΩ» που κυκλοφορεί!

READ more