Π. Βλαντή: Όλη αλήθεια για τη σχέση της και τις φήμες χωρισμού!

Η Παναγιώτα Βλαντή αποφάσισε να μείνει για λίγο μακριά από την ενεργή καλλιτεχνική δράση για να αφοσιωθεί στον σύντροφό της. Τα τελευταία χρόνια οι ρυθμοί της δουλειάς της ήταν τόσο έντονοι που δεν είχε χρόνο για να ζήσει κάποια πράγματα. Έβαλε λοιπόν προτεραιότητα τον αγαπημένο της!

Η ηθοποιός και ο γνωστός οδοντίατρος Νίκος Ράπτης είναι μαζί περίπου έξι χρόνια και μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Η σχέση τους δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα μέσα και οι δύο φροντίζουν να είναι διακριτικοί και σπάνια τους βλέπουμε να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις

Το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο και παρόλο που δεν έχει κάνει ακόμα το επόμενο βήμα, η πρόταση γάμου έχει γίνει πριν από ένα χρόνο κατά την διάρκεια ταξιδιού τους στο εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Παναγιώτα και τον Νίκο να περνούν κρίση στη σχέση τους και να έχουν χωρίσει. To TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και διέψευσε όλα όσα ακούγονται. Το ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο, συνεχίζουν να μένουν μαζί σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται ότι η ηθοποιός είχε μετακομίσει στο πατρικό της στο Παγκράτι!

Μιλώντας στην Ναταλία Γερμανού και το “Μες στην καλή χαρά”, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε σήμερα: “Με ενόχλησε που είπαν ότι χώρισα! Τόσα χρόνια πια με ξέρουν και μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπαν και δεν με πήραν να το επιβεβαιώσουν. Με πλήγωσαν με αυτά που είπαν”.
“Δεν έχω “πουλήσει” ποτέ την προσωπική μου ζωή και τη σχέση μου. Αν είμαι με κάποιον το λέω, αν χωρίσω θα το πω. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν θέλω να προκαλώ”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More