Π. Χαϊκάλης: ”Δεν είναι πόρνη η γυναίκα όταν φεύγει. Υπαίτιος είναι ο άντρας”!

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του και λέει τα πράγματα ως έχουν. Στη συνέντευξη που παραχωρεί στο ΕΓΩ καταθέτει τη ψυχή του και μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε: ”Έχασα πολύ μικρός τον πατέρα μου. Δουλεύω από 10 χρονών και είδα το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Αυτή η εμπειρία με έχει κάνει να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια σκληρότητα. Είμαι πολύ ρεαλιστής αν και δεν έχω χάσει τον συναισθηματισμό μου. Αλλά έχασα την παιδική μου ηλικία. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από υποχρεώσεις, βάσανα, στεναχώριες. Θυμάμαι τον μεγαλύτερο αδελφό μου, που πάλευε να συντηρήσει εμένα και την μητέρα μου, η οποία είχε πολλά προβλήματα υγείας. Και, βλέποντας στο σχολείο τα παιδιά να γελάνε και να περνάνε ευχάριστα με τα αστεία μου, θεωρούσα πως αυτό θα μπορούσα κάποια στιγμή να το κάνω επάγγελμα”.

Στην αρχή της καριέρας του τον στήριξαν πολλοί άνθρωποι τους οποίους και δεν ξεχνά ποτέ: ”Τον Ηλία Λογοθέτη που είναι η αιτία που έμεινα στο θέατρο, τον Νίκο Βασταρδή που με πήρε από το χεράκι να πάω στη σχολή να δώσω εξετάσεις – γιατί δεν προλάβαινα τις ημερομήνιες – τον Γιώργο Θεοδοσιάδη, τον Άγγελο Αντωνόπουλο, που με βοήθησε στην πρώτη μου δουλειά, καθώς και τους Γιώργο Κωνσταντίνου και Σταμάτη Φασουλή που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου. Κορυφαίος, βέβαια, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο θεατρικός πατέρας μου”.

Ο Παύλος είναι ένας άντρας που αγαπάει τις γυναίκες και τις σέβεται. ”Κατ’αρχάς πιστεύω πως η γυναίκα έχει τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες που έχει και ένας άντρας. Η μόνη διαφορά είναι φυσικά στην ανατομία και τον τρόπο που εκφράζεται ο ερωτισμός. Όμως, όταν μία γυναίκα φεύγει από τη σχέση, φταίει 150% ο άντρας. Είμαι απόλυτος σε αυτό, γιατί η γυναίκα μπαίνει πολύ στέρεα σε μια σχέση και, για να φύγει, σημαίνει πως ο άντρας τής αφήνει κενά. Δεν είναι πόρνη η γυναίκα όταν φεύγει. Ο άντρας είναι υπαίτιος. Και είναι παρεξήγηση πως η γυναίκα θέλει κυρίως τα λεφτά”, λέει χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός μιλάει επίσης και για τους δύο γάμους που έχει στο ενεργητικό του. ”Ο πρώτος έγινε λόγω του παιδιού που ήρθε ξαφνικά, άνωθεν. Στο δεύτερο γάμο χάθηκε το ερωτικό ενδιαφέρον. Άρχισα να αισθάνομαι την γυναίκα μου σαν αδερφή μου, σαν μητέρα μου. Ποτέ όμως δεν έχω κοροϊδέψει, δεν έχω παίξει διπλό παιχνίδι, δεν θα πρόδιδα ποτέ μια γυναίκα. Αν οι προδιαγραφές είναι κατάλληλες και ο πήχης ψηλά θα κάνω και τρίτο γάμο. Η αναζήτηση του ταιριαστού συντρόφου δεν πρέπει να καθορίζεται από την ηλικία, ή από τον αριθμό των γάμων που μπορεί να έχει κανείς στο ενεργητικό του”.

Read More

And More