Π. Ζήνα: Παραδέχεται ότι έχει κάνει botox και μιλάει για την κόρη και τον σύζυγό της!

Η Πέγκυ Ζήνα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στη ζωή της είναι όπως ακριβώς και επί σκηνής, αληθινή! Δεν είναι από τις τραγουδίστριες με το χλιδάτο lifestyle και παρόλο που τελευταία έχει “κατηγορηθεί” αρκετά γι’ αυτό εκείνη προτιμά να συγκεντρώνει την ενέργειά της στην κόρη τςη Ηλέκτρα και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Για όλα αυτά άλλωστε μιλάει και στην συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων στην οδό Πειραιώς 178, η Πέγκυ αποκαλύπτεται, απαντά και στις “τσιμπημένες” ερωτήσεις ενώ μαγεύει τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού με τις πόζες της….

Μέσα σε άλλα δεν δίστασε να παραδεχτεί “ναι, έχω κάνει μπότοξ” ενώ συμπλήρωσε ότι η γυναικεία ματαιοδοξία της, είναι να μεγαλώσει όμορφα. “Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που χαλάνε μεγαλώνοντας. Στα 50, πιστεύω είναι μια καλή ηλικία για μια γυναίκα, ν΄ αρχίσει ν΄ ανανεώνεται και να κάνει μια πλαστική επέμβαση”, συμπλήρωσε.

Τον τελευταίο καιρό το όνομά σου συνδέθηκε με μερικά αρνητικά δημοσιεύματα. Πώς διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις; Οργίζεσαι;
Θλίβομαι. Κλείνομαι στον εαυτό μου, το παίρνω πολύ προσωπικά όταν διαβάζω ανακρίβειες για μένα. Με ενοχλεί πολύ όταν ένα σχόλιο παίρνει μεγάλη έκταση και όταν μετά αποδειχθεί ότι όλα αυτά δεν ισχύουν τελικά, αυτό δημοσιεύεται με ψιλά γράμματα. Με ενοχλεί που η αποκατάσταση της αλήθειας δεν γίνεται φωναχτά.

Ο άντρας σου πώς το αντιμετωπίζει όλο αυτό;
Ο Γιώργος είναι πολύ αγχώδης. Τα βιώνει όλα πιο έντονα από εμένα που είμαι πιο χαλαρή, απλώς εγώ αργώ να το ξεπεράσω.

Μίλησέ μου λίγο για την εμπειρία της μητρότητας.
Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Είναι το μόνο που με βοηθάει να ξεπεράσω οποιαδήποτε δυσκολία. Όταν κοιτάω στα μάτια την κόρη μου, παίρνω δύναμη και ενέργεια από αυτή. Προσπαθώ να τη γεμίζω με θετικά συναισθήματα ώστε μελλοντικά να μπορεί να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία. Όπως με μεγάλωσαν και εμένα οι γονείς μου.

Πώς θα την ονομάσετε;
Ηλέκτρα. Προς το καλοκαίρι θα τη βαφτίσουμε και θέλουμε να το συνδυάσουμε με ένα ωραίο παρτάκι, όπου θα βρίσκονται και άλλα παιδάκια.

Θυμάμαι τον παλιό καιρό, όταν η συζήτηση ερχόταν στο θέμα του παιδιού, η στάση σου ήταν λίγο συγκρατημένη και επιφυλακτική. Τι έχεις να πεις πάνω σε αυτό;
Απλώς δεν είχαμε αισθανθεί και οι δύο την ανάγκη να κάνουμε παιδί. Προσωπικά ένιωθα μικρή για να γίνω μητέρα. Αν δεν σου χτυπήσει το καμπανάκι, δεν είναι και τόσο υπεύθυνη απόφαση να το κάνεις για να το κάνεις. Μέχρι τα 32-33 που με ρωτούσαν, δεν ένιωθα έτοιμη για κάτι τέτοιο. Όταν παντρεύτηκα, ομολογώ, άρχισε να παίζει στο μυαλό μου. Δεν το κυνήγησα, για να είμαι ειλικρινής, γιατί ήμουν της άποψης «αν είναι να έρθει καλώς ας έρθει».

Δηλαδή δεν το προσπαθούσατε ή δεν σας «έβγαινε», όπως ακουγόταν κατά καιρούς;
Όχι, όχι, δεν το προσπαθούσαμε καθόλου. Πάντως δεν παρεξηγώ όλους αυτούς που υπονοούσαν όλα αυτά, γιατί γνωρίζω πως επειδή ποτέ δεν είχα πιπεράτη ζωή, έπρεπε με κάτι να ασχοληθούν.

Με τον Γιώργο είστε μαζί 16 χρόνια. Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
(Γέλια) Όχι, γιατί ο Γιώργος είναι ένας απρόβλεπτος άντρας. Ζει μονίμως σε μια περιπέτεια. Έχει την ενέργεια 25άρη. Εγώ, ας πούμε, είμαι πιο «κουρασμένη» σε σχέση με εκείνον. Ως άνθρωπος είμαι πιο τεμπέλα, μου αρέσει το χουζούρεμα στο σπίτι, δεν είμαι των εντάσεων, σε αντίθεση με εκείνον. Εκτός όμως ότι αγαπάμε και εκτιμάμε ο ένας τον άλλο ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο, είναι ότι μας κρατάει πλέον δεμένους ακόμα περισσότερο ο ερχομός του παιδιού μας, αλλά και το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί και κατανοούμε τις δυσκολίες της δουλειάς. Όλα αυτά μας κρατούν δεμένους τόσα χρόνια.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More