Π. Ζήνα: Το ξέσπασμά της στις κριτικές για τη χλιδάτη ζωή!

Τη δική της απάντηση στις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια που αφορούν τον τρόπο ζωής της έδωσε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε σε όλους όσους λένε πως ζει μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια, ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι έχει κάνει στη ζωή της είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της.
Μιλώντας στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι”, η Πέγκυ ξεσπά και αποκαλύπτει: “Δεν είμαι αυτή που θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του jean”.
Η γνωστή τραγουδίστρια που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε τις εμφανίσεις της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον Λούκα Γιώρκα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν πιστεύω ότι η δόξα μπορεί να χαλάσει έναν άνθρωπο. Η δόξα είναι εφήμερη” και συμπλήρωσε πως δεν στενοχωριέται με τα αρνητικά σχόλια. “Μόλις πήγαινα λίγο να στεναχωρηθώ έπαιρνα τόση αγάπη από τον κόσμο, και αυτό είναι το βασικό. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι πανελίστες στις εκπομπές. Γιατί οι δημοσιογράφοι, δεν λένε συνήθως τέτοια πράγματα. Αυτού του είδους τα σχόλια από έναν πανελίστα, που ας πούμε είναι 50 ετών και αυτό που έχει πετύχει στη ζωή του είναι να είναι στο πάνελ μιας παρουσιάστριας καινούργιας, και να κουτσομπολεύει… αυτού του είδους τα σχόλια δεν με πειράζουν!”

Για τα σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς πως ζει μες τη χλιδή παρά την κρίση, απάντησε: “Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για την πολυτέλεια. Με τη δουλειά μου, μπόρεσα κι έφτιαξα τη ζωή μου γιατί δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Είχα και την τύχη να μου κάνουν πολύ καλά δώρα! Μ΄αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα. Να είμαστε με το καραβάκι μας και να γυρνάμε στα νησιά. Πέρα απ΄αυτό, δεν μου αρέσουν άλλες πολυτέλειες. Δεν είμαι αυτή που θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του jean. Γι΄αυτό και δεν θεωρούμαι από τις fashion icon τραγουδίστριες. Θεωρώ υπερβολή να πάω να πάρω επώνυμα ρούχα του παιδιού, που μεγαλώνει και κάθε 3 μήνες αλλάζει νούμερο!”
Όσον αφορά στη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα δήλωσε: “Ο μεγάλος έρωτας που είχαμε όταν γνωριστήκαμε, έδωσε τη θέση του στην αγάπη. Υπάρχει ακόμα έρωτας, αλλά δεν είναι αρρωστημένος. Αν δεν υπάρχει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη γιατί να είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο;”

Τέλος, για την την κόρη της Ηλέκτρα, ανέφερε: “Ο πιο όμορφος και πιο δύσκολος ταυτόχρονα ρόλος της ζωής μου, είναι της μάνας. Με έχει κάνει και πιο ψύχραιμη στη δουλειά μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαι μια κανονική μαμά”.

Read More

And More