Παγκόσμια… Greece! Ο Drake ταξιδεύει την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο

Στο ίντερνετ επικρατεί… χαμός μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορία της νέας συνεργασίας του DJ Khaled με τον Drake για το τραγούδι «Greece», που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας. Ο επιτυχημένος rapper θα παρουσιάσει ταυτόχρονα με το «Greece» και άλλη μια συνεργασία του με τον Drake, το track “Popstar”.

Τα δύο τραγούδια θα περιλαμβάνονται στον πολύ-αναμενόμενο επερχόμενο δίσκο του βραβευμένου καλλιτέχνη.

Drake: Ποιος είναι ο ράπερ που… ταξιδεύει την “Greece” και έχει ξεπεράσει σε επιτυχίες τους Beatles

Μέχρι και τους περίφημους Beatles, την μπάντα που άλλαξε όσο καμία άλλη την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής, λεχει καταφέρει να ξεπεράσει στη λίστα Billboard Hot 100 Top 10 ο Drake.

Το ρεκόρ για τον Drake είχε γίνει με το κομμάτι «Money in the Grave» (συνεργασία με τον Rick Ross) με το οποίο έφθασε να έχει 35 τραγούδια στο Billboard Hot 100 Top 10, παίρνοντας τη δεύτερη θέση από τους θρυλικούς Beatles οι οποίοι έχουν 34. Στην κορυφή παραμένει η Μαντόνα με 38 τραγούδια στη σχετική λίστα.

Ο Καναδός ράπερ έχει καταρρίψει κι άλλα ρεκόρ. Πριν από μερικούς ην τελετή απονομής των Billboard Music Awards, έγινε ο καλλιτέχνης που επέστρεψε σπίτι με τα περισσότερα βραβεία- συνολικά 12- στην ιστορία του θεσμού τα περισσότερα για το άλμπουμ του «Scorpion» που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Read More

And More