Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του DIO.

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του DIO. | tlife.gr

«Σήμερα η καρδιά μου λύγισε. Ο Ronnie «έφυγε» στις 19:45 την 16 Μαϊου 2010. Πάρα πολλοί φίλοι και η οικογένεια του μπορέσαμε να του πούμε το προσωπικό αντίο πριν «φύγει» ειρηνικά. Ο Ronnie ήξερε πόσο πολύ τον αγαπούσαμε όλοι. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη που δώσατε όλοι σε εμάς. Σας παρακαλώ δώστε μας μερικές μέρες μέχρι να μπορέσουμε να συμβιβαστούμε με αυτήν την τραγική απώλεια. Να ξέρετε οτι σας αγαπούσε όλους και η μουσική του θα ζει για πάντα.»

Αυτό είναι το σημείωμα που έγραψε η σύζυγος του Ronnie James Dio, ο οποίος σε ηλικία 67 χρόνων πέθανε ύστερα από μάχη που έδινε χρόνια με την επάρατη νόσο.

Ο Dio ήταν η θρυλική φωνή που σημάδεψε την Metal μουσική σκηνή της δεκαετίες του ’70 και του ’80. Συμμετείχε μεταξύ άλλων και στα θρυλικά συγκροτήματα Rainbow και Black Sabbath

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλους τους λάτρεις της Metal μουσικής σε όλον το κόσμο. Στο facebook ήδη έχουν δημιουργηθεί groups οπού τα μέλη του εκφράζουν τα συλληπητήρια τους για την μεγάλη αυτή απώλεια του πενταγράμμου.

Ronnie, καλό ταξίδι.


READ more