“Παγώνει” το βραδινό του Νίκου Μουτσινά ;

Ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει στα Μέσα πριν από λίγο καιρό, η είδηση πως ο Νίκος Μουτσινάς την νέα τηλεοπτική χρονιά θα το έπαιζε σε διπλό, τηλεοπτικό ταμπλό, παρουσιάζοντας εκτός από το “Δέστε τους” και δική του εβδομαδιαία, βραδινή εκπομπή, βουτώντας ουσιαστικά για πρώτη φορά, στα βαθιά νερά του prime-time του Alpha.

Και είχε προκληθεί ιδιαίτερη αίσθηση, γιατί αυτή η τηλεοπτική, βραδινή απόπειρα του Νίκου, θα γινόταν με ένα θρυλικό, τηλεοπτικό πρότζεκτ και αυτό δεν θα ήταν άλλο, από την παρουσίαση του γνωστού σε όλους μας τηλεπαιχνιδιού, “Ο πιο αδύναμος κρίκος” ! Ενα τηλεπαιχνίδι το οποίο ως γνωστόν έχει γράψει την δική του τηλεοπτική ιστορία, με την απολαυστική Ελενα Ακρίτα στο τιμόνι του.

Τελικά ,όμως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, η παραγωγή του συγκεκριμένου φορμά στο κανάλι της Κάντζας “παγώνει”. Ναι, αν και είναι μία τηλεοπτική κίνηση την οποία θέλουν πραγματικά να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν και παρά το γεγονός ότι πιστεύουν πως ο Νίκος με το βιτριολικό του χιούμορ θα ήταν ο ιδανικός παρουσιαστής, για την ώρα μάλλον δεν μπορούν να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ιδέας. Και αυτό γιατί;

Γιατί λόγω κρίσης, δεν ξέρουν αν όντως τους το επιτρέπει ο προυπολογισμός τους για του χρόνου, έτσι ώστε να προχωρήσουν σε μία εντελώς νέα, βραδινή παραγωγή. Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η συγκεκριμένη ιδέα “παγώνει” μέχρι νεοτέρας.

Με άλλα λόγια ; Η συγκεκριμένη ιδέα “παγώνει” και ξεκινά το… σαφάρι της αναζήτησης χορηγού, γιατί αν δεν βρεθεί χορηγός να χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει και να βγει στον αέρα.

Read More

And More