Παίκτρια του ελληνικού Survivor περιμένει το πρώτο της παιδί [pic]

Φαίνεται πως το 2019 μπήκε με το δεξί για την Φελίσια Λαπάτη, αφού διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso” και της Κλάρας Ασημακοπούλου, το όμορφο μοντέλο βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς ο έρωτάς της με τον Μιχάλη Αντιώτη πρόκειται σε λίγους μήνες να επισφραγιστεί με τον καλύτερο τρόπο. Ο Μιχάλης είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπίας αλουμινίων με έδρα στα βόρεια προάστια.

Η Φελίσια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του “Survivor” αλλά και από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Μπορεί το ειδύλλιό τους να μην μετρά μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως εκείνος έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από διάφορες στιγμές τους. Στον αντίποδα, το μοντέλο θέλοντας να προστατέψει την προσωπική του ζωή αποφεύγει να ανεβάζει στα social media κοινά στιγμιότυπα.

Το όνομα του Μιχάλη δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη αλλά και με το μοντέλο από την Τουρκία, Νεσχάν Μουλαζίμ, με την οποία μάλιστα έφτασε και πολύ κοντά στο γάμο.

 

 

Read More

And More