Απίστευτο! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πήγε στο “The Voice” και δεν πέρασε!

Την Ιωάννα Κουταλίδου την γνωρίσαμε το 2004, μέσα από την συμμετοχή της στο Fame Story.

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να απέχει από τις πίστες, καθώς ήθελε να πάρει το πτυχίο της στην Ψυχολογία και να δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λουκατάρη.

Πέντε χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της, Χριστίνας, η φλογερή κοκκινομάλλα του μουσικού show του ΑΝΤ1 συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το τραγούδι, ενώ ετοιμάζεται να κάνει τηλεοπτικό comeback.

Η Ιωάννα Κουταλίδου θα πάρει μέρος στον φετινό κύκλο του “The Voice” , με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από το Instagram του dj Κώστα Γόνη, ο οποίος βρέθηκε μαζί της στα παρασκήνια, προκειμένου να την στηρίξει και να την εμψυχώσει.

Ο ίδιος δημοσίευσε στα instastories του μια φωτογραφία από το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Καλή τύχη Ιωάννα Κουταλίδου” .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Ιωάννα Κουταλίδου δεν πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, καθώς δεν γύρισε κανείς από τους τέσσερις κριτές. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ωστόσο, που είχαμε μαζί της, η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου γι’ αυτό, καθώς δεσμεύεται από συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Read More

And More