«Μία παίκτρια του My Style Rocks μου είχε πετάξει το κινητό στο κεφάλι επειδή…»

«Μία παίκτρια του My Style Rocks μου είχε πετάξει το κινητό στο κεφάλι επειδή…» | tlife.gr

Η Τάμτα Μαστοράκη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Χάι και μίλησε στον Παναγιώτη Βαζαίο για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα παρασκήνια του reality μόδας, την επίθεση που δέχτηκε από συμπαίκτριά της, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της εξαιτίας της πίεσης.

«Ήθελα πολύ καιρό να αποχωρήσω και δεν με άφηναν από την παραγωγή, λέγοντας μου ότι είμαι φαβορί και πρέπει να μείνω μέχρι το τέλος. Η ψυχολογία μου είχε πέσει και ό,τι κι αν έκανα στιλιστικά δεν τους άρεσε τίποτα και με πολεμούσανε και η κριτική επιτροπή αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια. Μια παίκτρια μου είχε πετάξει το κινητό στο κεφάλι, επειδή έκατσα στο καμαρίνι που μου είπε ο κομμωτής να με χτενίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν εξομολογήθηκε: «Από το άγχος μου άρχισα σιγά-σιγά να χάνω κιλά. Στο τέλος έμεινα 47 κιλά. Ώσπου τελικά λιποθύμησα μια μέρα στο πλατό. Δεν ήταν κάτι απλό όμως, μαύρισαν όλα και για αρκετό καιρό δεν θυμόμουν τίποτα. Βρέθηκα ξαφνικά στο νοσοκομείο «Υγεία». Μου έκαναν όλες τις εξετάσεις και οι γιατροί φοβήθηκαν μήπως είχα πάθει μικρό εγκεφαλικό γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ η πίεσή μου. Για δύο εβδομάδες είχα παραλύσει από την δεξιά πλευρά μου, δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Η μητέρα μου είχε τρελαθεί από την αγωνία της».

READ more