Παίκτρια του «Power of Love» δέχτηκε ανήθικη πρόταση στα social media – Δες πώς απάντησε!

Μετά την Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα με ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί στο Instagram, ήρθε η σειρά της Άννας Λορένη να κάνει το ακριβώς ίδιο. Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» ανήρτησε στα InstaStories της το μήνυμα που έλαβε από κάποιον άντρα, ο οποίος της παρουσιάστηκε ως booker, προκειμένου να του κάνει συντροφιά για ένα Σαββατοκύριακο, αντί αδράς αμοιβής.

Το μήνυμα έγραφε, στα αγγλικά, το εξής: «Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μου; Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει αυτό;».

Η απάντηση της μελαχρινής καλλονής ήταν αφοπλιστική. «Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω», έγραψε και ανήρτησε τη δημοσίευσε τη συνομιλία τους σχολιάζοντας: «Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».

Read More

And More