Παίκτρια του «Power of love» πάντρεψε τον Tριαντάφυλλο Παντελίδη με την Πωλίνα Φιλίππου!

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο δεύτερος κύκλος του «Power of love» έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με 14 παίκτες να ψάχνουν το ταίρι τους στο σπίτι της αγάπης. Μια από τις παίκτριες που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι της αγάπης και μας έκανε να αναρωτηθούμε από που την γνωρίζουμε ήταν η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία είναι τελειόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ, έχει κάνει σπουδές σε δραματική σχολή και σε σχολή δημοσιογραφίας, δεν εμφανίζεται φέτος για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Επί δύο χρόνια την βλέπαμε καθημερινά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αφού ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες στα… «Διλήμματα».

Δεν την ξέρουμε όμως μόνο από εκεί. Η Λενίνα, όπως την φωνάζουν οι κοντινοί της άνθρωπο, ήταν μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της Πωλίνας Φιλίππου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, και ως καλή φίλη της νύφης, η εντυπωσιακή παίκτρια του reality αγάπης έγινε… κουμπάρα.

Δες την φωτογραφία που είχε βγάλει με τους νεόνυμφους, αμέσως μετά την τελετή:

Read More

And More