Παιχνίδια σε παραλία της Μυκόνου για το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz! [pics]

Στη Μύκονο, μακριά από όλους και από όλα, συνεχίζει τις διακοπές του το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz. Οι δυο τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των ανέμων και γεμίζουν τις μπαταρίες τους, κάνοντας βόλτες στα γραφικά σοκάκια και βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Ο λόγος για τον Γερμανός ποδοσφαιριστή, Λορίς Κάριους, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην Μπεσίκτας, και την σύντροφό του, Σοφία Τομάλα, η οποία είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο.

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ σε κάθε του εμφάνιση στο κυκλαδίτικο νησί μαγνητίζει πάνω του όλα τα βλέμματα. Οι δυο τους είναι πάντα ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και δείχνουν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, αφού έχουν επιλέξει να ζουν μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Λορίς Κάριους και την Σοφία Τομάλα σε παραλία της Μυκόνου, να επιδίδονται σε παιχνίδι μέσα και έξω από νερό, φορώντας μόνο τα μαγιό του, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πώς είναι στα καλύτερά τους και απολύτως ταιριαστοί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More