“Πακέτο”… delivery ξεκινά να κάνει λίαν συντόμως η Βίκυ Χατζηβασιλείου !

“Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα…” ! Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και την πήρε την μεγάλη απόφαση, να αφήσει για λίγο το πλατό του Alpha στην Αθήνα και να ξεκινήσει τα τηλεοπτικά ταξίδια εκτών των πυλών, με προορισμό της περιοχές απ΄ όλη την Ελλάδα.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να ξεκινήσει το… “Πακέτο” delivery και οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν της χάλασαν το χατίρι. Και για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο, η Βίκυ παίρνει το δισάκι της στον ώμο για τον δρόμο, για τον δρόμο, ανοίγοντας πια τα “Πακέτα” της σε διάφορα σημεία της χώρας, με σκοπό να εκπληρώσει τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των αποστολέων.

Βλέπετε, η εκπομπή από σήμερα γίνεται δίωρη, πράγμα που σημαίνει πως θα εμπλουτισθεί με μία πιο διευρυμένη τυπολογία θεμάτων, όπως επίσης και με πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

Και για να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο γιατί η εκπομπή αποκτά δίωρη διάρκεια και πρέπει να έχει πιο πλούσιο περιεχόμενο… Ολα αυτά συμβαίνουν γιατί το καμπανάκι της AGB χτύπησε και άρχισε να μην φέρνει και τόσο καλά… μαντάτα, οπότε οι τηλε-άνθρωποι του Alpha αποφάσισαν να αντιδράσουν και να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση, πριν να είναι αργά και χάσει την δυναμική του το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο ας μην ξεχνάμε πως απο πλευράς τηλεθέασης, ήταν ο ένας από τους άσσους που είχε στο μανίκι το κανάλι της Κάντζας.

Read More

And More