“Πάμε Πακέτο”: Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής και κάνει πρεμιέρα! Δες την εντυπωσιακά ανανεωμένη Βίκυ Χατζηβασιλείου…

Θα αλλάξει μέρα, δεν θα αλλάξει μέρα… Θα αλλάξει μέρα, δεν θα αλλάξει μέρα… Ε, ναι ,λοιπόν, θα αλλάξει μέρα. Ποιό; Το “Πάμε Πακέτο” και αυτό ήταν ένα τηλεοπτικό… θρίλερ που ζήσαμε όλο το καλοκαίρι και μαζί με ΄μας και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αν καταλάβαμε σωστά εκ του αποτελέσματος και μετά από τις διάφορες δηλώσεις-αναρτήσεις που έκανε, το έμαθε κι αυτή τελευταία. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο ενδιαφερόμενος συνήθως το μαθαίνει τελευταίος.

Με άλλα λόγια η επιτυχημένη εκπομπή του Alpha αφήνει την αγαπημένη της Πέμπτη και από φέτος ξεκινά να “χτίσει” νέες τηλεοπτικές συνήθειες. Οι φανατικοί της φίλοι έχουν αποδείξει πως την ακολουθούν πιστά όπου κι αν πάει, σε όποια μέρα κι αν μετακομίσει, σε όποια τηλεοπτική ζώνη κι αν μεταφερθεί. Όχι, αλλά να τα λέμε αυτά!

Έτσι, το αήττητο “Πάμε Πακέτο” μετακομίζει στο prime-time της Τετάρτης, αρχή γενομένης από 25 Οκτωβρίου στις 10.00 το βράδυ!

Όσο για το πότε σηκώνει αυλαία; Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, με την Βίκυ Χατζηβασιλείου να είναι εντυπωσιακά ανανεωμένη και πανέτοιμη για όλα!

Ακολουθούν το δελτίο Τύπου του καναλιού, αλλά και οι απίστευτες ολοκαίνουργιες φωτογραφικές λήψεις της Βίκυς!

“…Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το «Πάμε πακέτο». Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, θα μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη στις 22:00. Κάθε Τετάρτη και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν.
«Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων…”

Read More

And More