Πάμελα στο ”Μίλα”: Με πείραξε πολύ που έφυγα από το D.O.I.!

Η γνωστή τραγουδίστρια Πάμελα, που από την ημέρα που αποχώρησε από το D.O.I. απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και μίλησε για όλα στην Τατιάνα, την Σάννυ και την

Για το Dancing On Ice
”Το σόου αυτό είναι από την Αγγλία, δεν είναι ελληνικής παραγωγής. Το έβλεπα στο εξωτερικό κι έλεγα μακάρι να έρεθει στην Ελλάδα αυτό το σόου, είναι φτιαγμένο, ραμμένο για μένα! (γέλια) Έρχεται λοιπόν, στην Ελλάδα και λέω πρέπει οπωσδήποτε να πάω, γιατί θα είναι δίκαιο… Δεν θα είναι όπως το Big Brother, που δεν το κατηγορώ, αλλά έχει ίντριγκες, κουτσομπολιό… Δεν παύει βέβαια, να είναι ένα τηλεοπτικό σόου.”

Oι λόγοι για τους οποίους πιστεύει ότι αποχώρησε
”Μακάρι να το ήξερα αυτό. Παίζει ρόλο λένε, η ψήφος του κόσμου. Ο κόσμος τι ψηφίζει; Εμένα με σταματούσαν και μου έλεγαν ότι είσαι πολύ καλή, αλλά ψηφίσαμε κάποιους που ”λυπούμασταν” και φοβόμασταν ότι θα φύγουν. Ναι, αλλά αν είναι έτσι το παιχνίδι, αυτό δεν είναι δίκαιο… Αυτό που με πείραξε πολύ είναι ότι έφυγα! Πέρα από αυτό, πίστευα ότι θα μπορούσα να με στηρίξουν πιο πολύ, γιατί μπήκα την τρίτη εβδομάδα, ο κόσμος δεν με ήξερε, δεν είχα ιδιαίτερα την προσοχή και το ενδιαφέρον του… Είχα άγχος και ήθελε ένα καλωσόρισμα, περισσότερη ζεστασιά.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More