Παναγιώτα Βλαντή: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο – Φωτογραφίες

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Παναγιώτα Βλαντή μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο στο Μικρό Άνεσις θέατρο.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιούνιο 2021, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους, για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. 

Το βράδυ της Δευτέρας 2/10 η ηθοποιός με τον σύζυγό της έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος».

Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος πόζαραν στον φωτογραφικό φακό από τις θέσεις που απόλαυσαν την παράσταση, ενώ έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είχε δηλώσει η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της πέρσι στον Νίκο Μουτσινά.

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More