Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Στο Ηρώδειο με την κούκλα σύντροφό του, Έλλη Παπαδιαμαντή! [pics]

Τα Μπαλέτα Μπεζάρ της Λωζάννης ήρθαν στο Ηρώδειο με ένα ensemble 60 χορευτών για να μαγέψουν το κοινό με χορογραφίες πάνω σε μουσική από τον Ραβέλ έως τον δικό μας Μίκη Θεοδωράκη. Τρία σπουδαία έργα που παρουσιάστηκαν μαζί για δύο μόνο παραστάσεις.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τις δύο χορογραφίες-σταθμούς του Μορίς Μπεζάρ: τους «7 ελληνικούς χορούς» σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και το περίφημο «Μπολερό» με την αξεπέραστη μουσική του Mορίς Ραβέλ, που αποθεώνουν την τέχνη του μπαλέτου.

Επίσης, τη χορογραφία του βραβευμένου καλλιτεχνικού διευθυντή των Μπεζάρ, Ζιλ Ρομάν, με τίτλο «Tous les hommes presque toujours s’imaginent», που αποδεικνύει όλο το ταλέντο και το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδό του.

Στο Ηρώδειο, το βράδυ της Δευτέρας, για να παρακολουθήσει την παράσταση, βρέθηκε η οικογένεια Αγγελοπούλου. Τη Γιάννα και τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο συνόδευαν ο μεγαλύτερος γιος τους, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η όμορφη σύντροφός του, Έλλη Παπαδιαμαντή. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς κι ευδιάθετους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. Οι δυο τους είναι full in love και πολύ ταιριαστοί μαζί, ενώ οι σχέση της όμορφης Έλλης με τα… πεθερικά της φαίνεται πώς είναι άψογη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP/Papadakis Press

Read More

And More