Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξης: Απαντούν στον σάλο από τη δήλωσή τους περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα

Τη δική τους απάντηση έδωσαν ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από μια δήλωση που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου”. 

Συγκεκριμένα, τα δυο δίδυμα αγόρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Big Brother, παίζοντας ένα παιχνίδι ερωτήσεων αποκάλυψαν πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς, ωστόσο, να της αποκαλύψουν ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά πρόσωπα.

Η απάντησή τους προκάλεσε έντονο κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να φτάνουν στο σημείο να τους αποκαλέσουν ακόμα και “βιαστές”.

Ο Χρήστος Βαρουξής απάντησε σε αυτές τις κατηγορίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας, “Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμος; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι”.

Αυτά τα λόγια κοινοποίησε και ο Παναγιώτης Βαρουξής στο προφίλ του προσθέτοντας, “Σοβαρευτείτε”.

Read More

And More