Παναγιώτης Κουμουνδούρος – Καλλιόπη Μπεζαντέ – MasterChef Τελικός: Οι προβλέψεις στο twitter για τον νικητή

MasterChef Τελικός: Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ στο φινάλε του μαγειρικού ριάλιτι.

Οι δύο φιναλίστ κατάφεραν να κερδίσουν από νωρίς το τηλεοπτικό κοινό το οποίο εδώ και αρκετό καιρό σχολιάζει καθημερινά τις εξελίξεις στο MasterChef 6.

Το ριάλιτι απόψε ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του νικητή ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο μαζί με τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Οι υψηλές απαιτήσεις του πιάτου, που καλούνται να αντιγράψουν οι δύο φιναλίστ και η αγωνία για την πολυπόθητη νίκη,  ανέβασαν επικίνδυνα τον υδράργυρο στην κουζίνα του MasterChef 2022 και αυτή είναι η κορυφαία στιγμή για τους δύο φιναλίστ να μαγειρέψουν με αυτοσυγκέντρωση, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Ποιος θα βρεθεί στην πρώτη θέση;

Καλλιόπη Μπεζαντέ ή Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Τις τελευταίες ώρες οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef προβλέπουν τον μεγάλο νικητή μέσα από σχόλια στο twitter.   Τόσο η Καλλιόπη, όσο και ο Πάνος έχουν ο καθένας το δικό του κοινό στα social media, με τον δεύτερο ωστόσο να προηγείται.

Οι σταθεροί τηλεθεατές του MasterChef εξάλλου γνωρίζουν πως η Καλλιόπη, άργησε να πάρει τα… πάνω της στο παιχνίδι, ενώ θεωρούν ότι το άγχος της είναι  κακός παράγοντας για την τελική δοκιμασία. Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή και στον τελικό η Καλλιόπη Μπεζαντέ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More