Παναγιώτης Μαδιάς – Νίνα Ασημακοπούλου: Παραμυθένιος γάμος στην Εκάλη με τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά! Αποκλειστικές φωτό και βίντεο!

Ήταν πραγματικά ένας παραμυθένιος γάμος. Το ερωτευμένο ζευγάρι που έλαμπε από χαρά και ευτυχία υποδέχθηκε τους περίπου 550 καλεσμένους του στο Εκάλη Club οι οποίοι απόλαυσαν ένα πολυτελές γεύμα, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τραγούδησε στη δεξίωση του γάμου και βέβαια ευχήθηκαν στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!

Ο εφοπλιστής Παναγιώτης Μαδιάς και η Νίνα Ασημακοπούλου, έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε Θεό και ανθρώπους. Οι δυο του γνωρίζονται πολλά χρόνια και γνωρίστηκαν όταν η Νίνα εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρεία. Ο έρωτας μεταξύ τους δεν άργησε να έρθει και το Σάββατο μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, επισημοποίησαν τον έρωτά τους και είναι ευτυχισμένοι όσο ποτέ.

Η νύφη έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο λευκό ονειρεμένο νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Celia Kritharioti κεντημένο με δαντέλα ενώ ο Στέφανος Βασιλάκης που επιμελήθηκε τα μαλλιά της επέλεξε ένα αριστοκρατικό σινιόν το οποίο στόλισε με ένα μακρύ πέπλο. Ο γοητευτικός γαμπρός, με custom made κοστούμι από Ιταλό σχεδιαστή περίμενε την αγαπημένη του στην εκκλησία κρατώντας στα χέρια του την ανθοδέσμη της νύφης. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει το γάμο του την ημέρα της Αγίας Ειρήνης για να τιμήσει την μητέρα του γαμπρού Ειρήνη Μαδιά

Η νύφη πανέμορφη μέσα στο λευκό νυφικό της έφθασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό. Το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τον ονειρεμένο γάμο του ζευγαριού! Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

 

 

 

Δες το βίντεο με την άφιξη της πανέμορφης νύφης στην εκκλησία αλλά και την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης στο Εκάλη Club

Read More

And More