Site icon TLIFE

Παναγιώτης Μπουγιούρης – Κλέλια Μενελάου: Πρόταση γάμου στο Παρίσι;

Full ερωτευμένος είναι εδώ και 1,5 περίπου χρόνο ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της Κλέλιας Μενελάου. Η όμορφη ξανθιά είναι μπαλαρίνα της Λυρικής Σκηνής.

Ο Παναγιώτης μαζί την Κύπρια σύντροφό του έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση του αλλά συχνά τους βλέπουμε να κάνουν μαζί δημόσιες εμφανίσεις.

Η γνωριμία τους έγινε στη Μεγαλόνησο όπου ο Παναγιώτης βρισκόταν για τη σειρά “Όρκος Σιωπής”. Ο ηθοποιός πάντα κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα και αυτό επδιώκει και τώρα. Η σχέση τους έγινε περισσότεραο γνωστή όταν η Κλέλια μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο instagram.

O ίδιος μίλησε για αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου εξηγώντας πως δεν έχει αλλάξει η στάση του να μη μιλάει για τα προσωπικά του και πως δεν ανέβασε εκείνος τη φωτογραφία. Ωστόσο, σε επόμενη ερώτηση του παρουσιαστή του The 2Night Show είπε: “Μην το ματιάσουμε. Δεν θα είχα αντίρρηση να κάνω οικογένεια αλλά δεν το επιδιώκω κιόλας”.

Η σχέση του ζευγαριού φαίνεται πως έχει περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Κλέλια στις τελευταίες εμφανίσεις της έχει στο δαχτυλό της ένα μονόπετρο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί. H φωτογραφία της όμορφης μπαλαρίνας στη σελίδα της στο facebook με φόντο τον Πύργο του Άιφελ από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι μάλλον δεν ήταν καθόλου τυχαία…

© 2024 tlife.gr