Παναγιώτης Μπουγιούρης – Κλέλια Μενελάου: Το επόμενο βήμα στη σχέση του ζευγαριού!

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Κλέλια Μενελάου μετράνε ήδη τρία χρόνια σχέσης και προχωράνε μαζί ερωτευμένοι! Μπορεί να πετούσαν μία στην Κύπρο, από όπου κατάγεται η όμορφη χορεύτρια, και μία στην Ελλάδα, αλλά τώρα θα προσγειωθούν μόνιμα στο Νησί της Αφροδίτης, όπου θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, όπως γράφει το ρεπορτάζ της Reallife. Ο γνωστός ηθοποιός έκλεισε και τις δουλειές του στην Κύπρο και έτσι θα είναι συνέχεια στο πλευρό της αγαπημένης του.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη σειρά “Γαλάτεια”, που προβάλλεται στο κυπριακό κανάλι Sigma, ενώ ήδη έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση “Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα ανέβει στην Κύπρο, τον Ιανουάριο του 2018.
“Η σχέση τους μετράει σχεδόν τρία χρόνια και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σε γάμο” αποκαλύπτει άτομο στην Reallife, που γνωρίζει καλά το ζευγάρι. Η Κλέλια Μενελάου, μάλιστα, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό, στο κυπριακό περιοδικό Omikron, για την σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σε έναν άνθρωπο δεν σε γοητεύει μόνο ένα πράγμα: το χρώμα των ματιών του ή τα χέρια του. Είναι μια γενική αύρα που σε ελκύει. Έτσι συνέβη και με τον Παναγιώτη. Γνωρίζοντάς τον, ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα. Επειδή και ο ίδιος είναι καλλιτέχνης, νομίζω είναι πιο εύκολο να ταυτιστούμε».
Ο Παναγιώτης και η Κλέλια, πάντως, αυτό το διάστημα απολαμβάνουν ακόμα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Λευκάδα, από όπου ανεβάζουν συνέχεια στιγμιότυπα στα social media. Το ζευγάρι ζει όμορφες και χαλαρές στιγμές, απολαμβάνοντας τον έρωτά του. Οι δυο τους επιλέγουν σημεία στο νησί, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να είναι όσο διαχυτικοί θέλουν μεταξύ τους!
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού:

The remake of Blue Lagoon ???? #summer #summertime #summerlover #summergirl #instamodel #bikinimodel #model #bikinigirl #influencer #island #islandlife #tropical #tropicalvibes #waterfalls #nature #lefkada #lefkadaisland #womanslook #bikinivibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Menelaou (@klelia3) στις

Βουνό με βουνό δε σμίγει! Good friends always watch over you!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη panagiotis bougiouris (@buyurness) στις

Καλημέρα!????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη panagiotis bougiouris (@buyurness) στις

Read More

And More